Gość DaMcio Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 mam 3 pytania odnośnie flasha 1. mam kreske poziomą _____ ma teraz kąt 0* chce aby podczas ładowania strony ta kreska zmieniała kąt od 0*-90* a gdy będzie już 100% (czyli kąt 90*) kreska opadła bez oznaczenia 10% 20% 30%... i wyświetliła się strona .... a i nie che defektu typu ROBOT tzn. kreska ma płynnym ruchem przechodźić z 10 na 20 z 20 na 30 ... :) (mam nadzieje że wiecie oco mi chodzi) 2. np. na flashroom.com (wiem że mogłem tam dać ten post jednak nie moge się zarejestrować ....) jest taki komplet kulek w lewym górym rogu podczas najechania kursorem na takową kulke ona się odsówa :) co zrobić aby uzyskać taki efekt 3.Ostatnia rzecz ... co zrobić aby strona zrobiona w flashu po kliknięciu na jakiś odnośnik (link :wink: ) wyświetlała się zaraz obok ... łatwiej będzie to zilustrować używam flash mx 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user13 Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Flasha nie znam za dobrze ale wejdz sobie na webhelp.pl na forum tam na pewno pomoga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 o thenks :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...