.::DENATURAT::. Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Czesc. Mam bardzo dziwny problem. Nie moge wpisywac w przegladarce internetowej (mam IE) wpisywac polskich liter. Np: na stronie www.google.pl , albo www.wp.pl gdy chce cos wyszukac i napisze ś to wpisuje mi [ . Nie mam pojecia o co chodzi. Moj system operacyjny to Windows XP Professional i przegladarka byla na plycie wraz z windowsem. Musze jednak stwierdzic ze nie wszedzie mam takie problemy w notatniku i wordzie wszystko dziala tak jak nalezy. Prosze o pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Odinstaluj wszystkie inne klawiatury z wyjątkiem "Polski programisty" i problemy powinny zniknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::DENATURAT::. Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 No niestety to nie poskutkowalo. Mialem tam jescze jakas jesdna klawiature (Polski214) i ja usunalem. Ale nic sie nie zmienilo. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys121 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Spróbój zainstalować od nowa(przeinstalować samą IE 6.0 zakładajac że wszystko miałeś wcześniej dobrze ustawione Powinno ustawić na standart wszystkie usługi na IE Pozdrówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::DENATURAT::. Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 No a czy to czasem nie zepsuje mi kompa bo przeciez instalowanie przegladarki na przegladarke moze zrobic jakies bledy. A tak poza tym to powiem ze zamiast ś pisze mi [ , zamiast ł pisze mi B. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys121 Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 No a czy to czasem nie zepsuje mi kompa bo przeciez instalowanie przegladarki na przegladarke moze zrobic jakies bledy. A tak poza tym to powiem ze zamiast ś pisze mi [ , zamiast ł pisze mi B. Nie powinno nic się stac Dla pewnościw ściag sobie opere z http://www.opera.com/download/ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Childmaker Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Miałem podobną sytuację. Okazało się, że to powoduje gryzienie się programów. Po odinstalowaniu ostatnio zainstalowanego programu (przed tym było ok) wszystko wróciło do normy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 No a czy to czasem nie zepsuje mi kompa bo przeciez instalowanie przegladarki na przegladarke moze zrobic jakies bledy. A tak poza tym to powiem ze zamiast ś pisze mi [ , zamiast ł pisze mi B. moze zainstalowales google toolbar, odinstaluj i bedzie w porzadku :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 hej, odświezyłem ten temat bo mialem ten sam problem tzn. po zainstalowaniu google toolbar zniknęły mi polski znaki w IE 6, czy jest jakaś możliwoś zainstalowania google toolbar zeby zostały jednak polskie znai ?? google toolbar jest całkiem fajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 hej, odświezyłem ten temat bo mialem ten sam problem tzn. po zainstalowaniu google toolbar zniknęły mi polski znaki w IE 6, czy jest jakaś możliwoś zainstalowania google toolbar zeby zostały jednak polskie znai ?? google toolbar jest całkiem fajny z tego co pamietam wystarczy zainstalowac wersje angielską i polskie znaki powinny byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...