Skocz do zawartości
.::DENATURAT::.

Brak polskich liter w IE HELP!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc. Mam bardzo dziwny problem. Nie moge wpisywac w przegladarce internetowej (mam IE) wpisywac polskich liter. Np: na stronie www.google.pl , albo www.wp.pl gdy chce cos wyszukac i napisze ś to wpisuje mi [ . Nie mam pojecia o co chodzi. Moj system operacyjny to Windows XP Professional i przegladarka byla na plycie wraz z windowsem. Musze jednak stwierdzic ze nie wszedzie mam takie problemy w notatniku i wordzie wszystko dziala tak jak nalezy. Prosze o pomoc!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No a czy to czasem nie zepsuje mi kompa bo przeciez instalowanie przegladarki na przegladarke moze zrobic jakies bledy. A tak poza tym to powiem ze zamiast ś pisze mi [ , zamiast ł pisze mi B.

Nie powinno nic się stac

Dla pewnościw ściag sobie opere

z http://www.opera.com/download/

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No a czy to czasem nie zepsuje mi kompa bo przeciez instalowanie przegladarki na przegladarke moze zrobic jakies bledy. A tak poza tym to powiem ze zamiast ś pisze mi [ , zamiast ł pisze mi B.

moze zainstalowales google toolbar, odinstaluj i bedzie w porzadku :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej, odświezyłem ten temat bo mialem ten sam problem tzn. po zainstalowaniu google toolbar zniknęły mi polski znaki w IE 6, czy jest jakaś możliwoś zainstalowania google toolbar zeby zostały jednak polskie znai ?? google toolbar jest całkiem fajny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej, odświezyłem ten temat bo mialem ten sam problem tzn. po zainstalowaniu google toolbar zniknęły mi polski znaki w IE 6, czy jest jakaś możliwoś zainstalowania google toolbar zeby zostały jednak polskie znai ?? google toolbar jest całkiem fajny

z tego co pamietam wystarczy zainstalowac wersje angielską i polskie znaki powinny byc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi