Skocz do zawartości
p!Ck3r

prosze o porade co zrobic

Rekomendowane odpowiedzi

witam, mam dylemat co qpic...

na poczatq chcialem kupic sobie nowa myszke :] cena to 185zl... ale po zastanowieniu stwierdzilem ze malo gram w tego cs'a i nawet inteli za 50 by mi starczyla zeby sie z kulka nie meczyc... (mysz miala byc wykorzystywana w cs, ale aqrat nie mam zabardzo netu i cos sie nie zapowiada zebym mial na stale)

wiec mysle co zrobic z kasa (mam teraz 120zl)

mysle ze moze sprzedac grafe i cdrw.... z 250 by bylo i qpic cos lepsze, ostantio sie na radka 8500 napalilem, mialbym 370, liczmy ze 400 (moze gf4ti4200?)

no ale mam takie marzeeenie qpic bigtowerka (marzy mi sie tez wc) i go ladnie zmodowac... aqrat pan z mojego miasta sprzedaje towera to zaoszczedzil bym 20zl za przesylke, liczmy ze 80zl i zostaje 40 na spreje, grile, itd.

i teraz nie wiem co zrobic :x wydaje mi sie ze sprzedarz grafy najelpsze, ale jakos o tej myszce i budzie marzylem :]

pamieci nie wchodza w gre bo jak juz qpic to 2x512 :] a to kosztuje to po Bożym Narodzeniu chyba qpie :F, te co mam to ratiatory na nie, 2,9v i moze pojda na te czarodziejskie 266....

prosze o szybkie odp. bo aukcja z buda sie konczy... :=]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem mysza to dla Ciebie wygoda, buda to raczej dla przyjemności (modding), a grafa to raczej rzecz potrzebna, bo z tego co rozumiem lubisz sobie pograć. Przemyśl sobie czy są jakieś gry w które nie możesz pograć bo za mało fps i czy naprawdę :D chcesz w nie grać. Jeśli takich nie ma i gry w które grasz aktualnie chodzą Ci zadowalająco to bierz budę i mychę, a na grafe dozbierasz i kupisz, jak zdecydujesz, że naprawdę potrzebujesz, bo nie masz w co grać.

Swoją drogą dziwne pytanie jak na forum 8O , lepiej chyba takie rzeczy samemu przemyśleć? :wink:

Aha, mysz mam najzwyklejszą optyczną za 40zł z media i zupełnie wystarczy (też czasem gram w FPP).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi