p!Ck3r Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 witam, mam dylemat co qpic... na poczatq chcialem kupic sobie nowa myszke :] cena to 185zl... ale po zastanowieniu stwierdzilem ze malo gram w tego cs'a i nawet inteli za 50 by mi starczyla zeby sie z kulka nie meczyc... (mysz miala byc wykorzystywana w cs, ale aqrat nie mam zabardzo netu i cos sie nie zapowiada zebym mial na stale) wiec mysle co zrobic z kasa (mam teraz 120zl) mysle ze moze sprzedac grafe i cdrw.... z 250 by bylo i qpic cos lepsze, ostantio sie na radka 8500 napalilem, mialbym 370, liczmy ze 400 (moze gf4ti4200?) no ale mam takie marzeeenie qpic bigtowerka (marzy mi sie tez wc) i go ladnie zmodowac... aqrat pan z mojego miasta sprzedaje towera to zaoszczedzil bym 20zl za przesylke, liczmy ze 80zl i zostaje 40 na spreje, grile, itd. i teraz nie wiem co zrobic :x wydaje mi sie ze sprzedarz grafy najelpsze, ale jakos o tej myszce i budzie marzylem :] pamieci nie wchodza w gre bo jak juz qpic to 2x512 :] a to kosztuje to po Bożym Narodzeniu chyba qpie :F, te co mam to ratiatory na nie, 2,9v i moze pojda na te czarodziejskie 266.... prosze o szybkie odp. bo aukcja z buda sie konczy... :=] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zalezy od Ciebie,jezeli widzisz ze gry juz nie wydalaja to kupuj grafe,a jak nie jeste zle ;) to upieksz kompa wizualnie Btw:ja na twoim miejscu bralbym bude :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Moim zdaniem mysza to dla Ciebie wygoda, buda to raczej dla przyjemności (modding), a grafa to raczej rzecz potrzebna, bo z tego co rozumiem lubisz sobie pograć. Przemyśl sobie czy są jakieś gry w które nie możesz pograć bo za mało fps i czy naprawdę :D chcesz w nie grać. Jeśli takich nie ma i gry w które grasz aktualnie chodzą Ci zadowalająco to bierz budę i mychę, a na grafe dozbierasz i kupisz, jak zdecydujesz, że naprawdę potrzebujesz, bo nie masz w co grać. Swoją drogą dziwne pytanie jak na forum 8O , lepiej chyba takie rzeczy samemu przemyśleć? :wink: Aha, mysz mam najzwyklejszą optyczną za 40zł z media i zupełnie wystarczy (też czasem gram w FPP). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...