Furmek Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 potrzebuje jakis soft ktory by byl w stanie mi powiedziec co kto robi na moim kompie ( w lanie) chodzi o to ze chce wiedziec kto i jaki plik aktualnie urzywa, zasysa i ile mu jeszcze do konca zostalo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasiu Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Najprostszy i tym samym najbardziej prymitywny jest Monitor sieci z systemu Billa G. (pokazuje tylko kto i co używa, przegląda itp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 nie no ja jestem chyba jakis inny.. niby mam to cos.. ale tam jest tylko polaczenie lokalne szybki net 100MB/s.. zadnych userow procesow nic... nawet do helpa zajzalem :oops: i nic.. :oops: :oops: moglbys mi podpowiedziec co ja zle robie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasiu Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 A pod jakim systemem masz sieć? U mnie pod win98 Monitor sieci podaje kto i co w danej chwili używa, przegląda. Ot i cała filozofia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 qurcze :oops: zapomnialem.. ja win Xp prof.. reszta win 98se i win me... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padlina Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 taskinfo moze byc jeszcze przydatne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Jeśli ci zależy na funkcjonalności to możesz pomyśleć o RemotelyAnywhere Całkiem fajny i mały pakiet dla administrowania zdalnego (i lokalnego również) wszystkim co masz w windowsie (o funkcjech sobie poczytaj na stronie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...