Boxster Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zainstalowałem na "pachnącego" XPka, nowe OMEGi 2.5.36a , próbuje odpalić 3DMArk03 (build303), a tu wywala mi coś takiego: ------------------------------------------------------------------------------------ Hardware does not support compressed textures (DXT1 and DXT3). 3DMark03 will not run properly. ------------------------------------------------------------------------------------ O co tu biega? Miał ktos podobny problem z tym "markiem"? :? P.S. Sprzęt jak w podpisie + jeszcze testowałem na R9500 (8x1) i jest to samo... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Ja mama zainstalowane te stery na hercu 9800se@pro AiW i w 3dmarku03 nie wsypuje błędów. Może wgraj od nowa stery i 3dmarka03 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Tak spytam , moze sie obrazisz ale jest po swietach i ludzie sa zmeczeni :D A dx9 zainstalowales ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Tak spytam , moze sie obrazisz ale jest po swietach i ludzie sa zmeczeni :D A dx9 zainstalowales ? Jaja sobie robisz? Zainstalowałem Windowsa 3.11 i to pewnie dlatego! Sic! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopen77 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Mi tam wszystko elegancko działa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 u mnie tez wszystko gra na najnowszych omegach moze zainstaluj 2003 (340) a nie 303 u mnie wszystko OK a mam 9500 8x1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neig555 Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 nie ten klucz wpisałeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 OK, juz dziala! To przez ATI TOOLS, była wyłaczona opcja "Support DXT Textures". LOL. Dzieki! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...