Skocz do zawartości
szybki__

mialem sie juz nie odzywac..:>

Rekomendowane odpowiedzi

dobra, to juz serio ostatnie pytanie (ktore kieruje m.in. do sz.k. :> bartezjusza. bo widze ze on jest w tym obeznany:): ktory monit lepszy: 19" Philips 109 P40 Brillance czy 19" Samsung SyncMaster 959 NF?

Mam już od 8 miesięcy Samsunga 957 DF i jest OK więc polecam co jak co ale pamięci i monitory samsung robi OK :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra, to juz serio ostatnie pytanie (ktore kieruje m.in. do sz.k. :> bartezjusza. bo widze ze on jest w tym obeznany:): ktory monit lepszy: 19" Philips 109 P40 Brillance czy 19" Samsung SyncMaster 959 NF?

Mam już od 8 miesięcy Samsunga 957 DF i jest OK więc polecam co jak co ale pamięci i monitory samsung robi OK :P

Kuźwa.....naucz się czytać....pisze P40 albo 959NF !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kuźwa.....naucz się czytać....pisze P40 albo 959NF !!!

on chyba ogoolnie samsungi poleca, po co sie od razu unoswic, jezeli czegos nie skapowalem, to sorx, ale wlasnie sie najebalem ;)

a tak btw, to jezeli chodz o monitory, to samsung faktycznie robi dobre, mialem stycznosc z samsungami i moge ci je z czystym sercem polecic ;)

a tak btw, to spirytoos rulezz :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szybki_!!!!!

odpowiem Ci szczerze

jest tak jak napisał makonar-monitor to jedna z najważniejszych częsci kompa jak nie najważniejsza.Oprócz tego to najbardziej subiektywna rzecz w całym kompie-co do proca,mobo,pamięci itp zgoda-można się pytać innych użytkowników o ich wrażenia,czy są zadowoleni itp, natomiast monitor musisz wybrac sam

co z tego że ktoś napisze żebyś brał x a inny y .kupisz powołując się na opinie innych ,przywieziesz do domu ico????może byc tak że stwierdzisz że zmoczyłeś dupę bo ten wychwalany monio na forum wogóle Ci nie leży!!!!!!!

Z drugiej jednak strony nie ma niestety u nas sklepu gdzie wejdziesz-posiedzisz 3 godziny i dokładnie sobie pooglądasz np.10 interesujących monitorów.

moja rada jest taka:

pojezdzij w miare możliwości po wszystkich w okolicy dobrych sklepach,pooglądaj pod kątem tego czego od monia oczekujesz itp.

i postaraj się wydać trochę wiecej kasy-pamiętaj-monitor kupujesz na lata,gapić się w pudło będziesz myslę kilka godzin dziennie-więc nie podejmuj pochopnych decyzji.w monitorach jest taka nistety zasada -im więcej kosztuje -tym jest lepszy-bez wyjątków

trzymaj się moich typów kilka odpowiedzi wcześniej.ja ze swej strony serdecznie polecam

Ci iiyame 454-do 2500 nie kupisz nic lepszego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...