szybki__ Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 dobra, to juz serio ostatnie pytanie (ktore kieruje m.in. do sz.k. :> bartezjusza. bo widze ze on jest w tym obeznany:): ktory monit lepszy: 19" Philips 109 P40 Brillance czy 19" Samsung SyncMaster 959 NF? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 osbiscie wziolbym samsunga bo mam zle doswiadczenie z posiadanym 107T20 wali po oczach az strach jakie sczescie ze za dwa tygodnie bede mial jakis inny uff Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 dobra, to juz serio ostatnie pytanie (ktore kieruje m.in. do sz.k. :> bartezjusza. bo widze ze on jest w tym obeznany:): ktory monit lepszy: 19" Philips 109 P40 Brillance czy 19" Samsung SyncMaster 959 NF? Mam już od 8 miesięcy Samsunga 957 DF i jest OK więc polecam co jak co ale pamięci i monitory samsung robi OK :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 dobra, to juz serio ostatnie pytanie (ktore kieruje m.in. do sz.k. :> bartezjusza. bo widze ze on jest w tym obeznany:): ktory monit lepszy: 19" Philips 109 P40 Brillance czy 19" Samsung SyncMaster 959 NF? Mam już od 8 miesięcy Samsunga 957 DF i jest OK więc polecam co jak co ale pamięci i monitory samsung robi OK :P Kuźwa.....naucz się czytać....pisze P40 albo 959NF !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 dobra, to juz serio ostatnie pytanie (ktore kieruje m.in. do sz.k. :> bartezjusza. bo widze ze on jest w tym obeznany:): ktory monit lepszy: 19" Philips 109 P40 Brillance czy 19" Samsung SyncMaster 959 NF? Mam już od 8 miesięcy Samsunga 957 DF i jest OK więc polecam co jak co ale pamięci i monitory samsung robi OK :P Kuźwa.....naucz się czytać....pisze P40 albo 959NF !!! on chyba ogoolnie samsungi poleca, po co sie od razu unoswic, jezeli czegos nie skapowalem, to sorx, ale wlasnie sie najebalem ;) a tak btw, to jezeli chodz o monitory, to samsung faktycznie robi dobre, mialem stycznosc z samsungami i moge ci je z czystym sercem polecic ;) a tak btw, to spirytoos rulezz :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 pewnie że ten samsung philips robi dobre tv i golarki ale jak wyskubiesz około 2100 to bierz iiyame 454-(3 lata gwarancji door to door i przywożą Ci jeszcze monitor zastępczy-to tak na marginesie) obraz chłopie zwala z nóg po prostu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 a po gwarancji szukaj wiatru w polu. Weż caimciunga Philips troche lipny obraz a elektornika <span style="color:red;">[ciach!]</span>owa jak w LG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 a po gwarancji szukaj wiatru w polu. Weż caimciunga Philips troche lipny obraz a elektornika <span style="color:red;">[ciach!]</span>owa jak w LG qq..aaa ale dowcip!!! na poziomie 13latka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Ja bym już brał jakieś LCD+ kartę grafiki z DVI. Wiem, że monitory CRT są leprze, ale LCD...a huk, że to syf,ale fajnie wygladają :lol: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Ja bym już brał jakieś LCD+ kartę grafiki z DVI. Wiem, że monitory CRT są leprze, ale LCD...a huk, że to syf,ale fajnie wygladają :lol: 8)Nie zapomnij o cenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 szybki_!!!!! odpowiem Ci szczerze jest tak jak napisał makonar-monitor to jedna z najważniejszych częsci kompa jak nie najważniejsza.Oprócz tego to najbardziej subiektywna rzecz w całym kompie-co do proca,mobo,pamięci itp zgoda-można się pytać innych użytkowników o ich wrażenia,czy są zadowoleni itp, natomiast monitor musisz wybrac sam co z tego że ktoś napisze żebyś brał x a inny y .kupisz powołując się na opinie innych ,przywieziesz do domu ico????może byc tak że stwierdzisz że zmoczyłeś dupę bo ten wychwalany monio na forum wogóle Ci nie leży!!!!!!! Z drugiej jednak strony nie ma niestety u nas sklepu gdzie wejdziesz-posiedzisz 3 godziny i dokładnie sobie pooglądasz np.10 interesujących monitorów. moja rada jest taka: pojezdzij w miare możliwości po wszystkich w okolicy dobrych sklepach,pooglądaj pod kątem tego czego od monia oczekujesz itp. i postaraj się wydać trochę wiecej kasy-pamiętaj-monitor kupujesz na lata,gapić się w pudło będziesz myslę kilka godzin dziennie-więc nie podejmuj pochopnych decyzji.w monitorach jest taka nistety zasada -im więcej kosztuje -tym jest lepszy-bez wyjątków trzymaj się moich typów kilka odpowiedzi wcześniej.ja ze swej strony serdecznie polecam Ci iiyame 454-do 2500 nie kupisz nic lepszego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...