Skocz do zawartości
[cahe]

Ostatni duron 1400MHz ;]

Rekomendowane odpowiedzi

ja tam swojego durnia 1.4 miuhb sprzedalem za 145 zl , wiec nie wiem czy ten to taka rewelacja , a krecil sie na fsb 200 spokojnie praktycznie bez podnoszenia vcore . po podniesieniu z 1.5 do 1.6 przechodizl wszystkie marki bez zwisow , tak wiec lepiej mozesz poszukac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Duron 1400 z 46 tygodnia 2003 roku na stepingu A0  8O 

czy was pop....o

ostatni A0 jaki widzialem byl z 45 tygodnia 2002 i to nie byl bynajmniej Duron :P

Mam to zapisane na karteczce, zreszta procek juz kupiony. Nie wymagam od niego jakis za(*@# mozliwosci OC - chce zeby poszedl na 2000 i tyle mi starczy :-). No i bylbym happy, gdyby sie udalo odblokowac cache.

140 za nowy procesor to nie duzo (bo wiatraczek licze sobie za 20 zlotych - w tym pudelku byl jakis cooler master).

Zdam relacje z moich bojow OC na plycie L7S7A2 ;-).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amd rulezz no ja wlasnie mam takiego procka. Niedlugo bede go sprzedawal. Mechlin wyciagal na nim 2500MHz i twierdzil, ze jeszcze pojdzie w gore. Hm? Moje gg 900005 :>jakbys sie zainteresowal to daj znac. pogadamy :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moze mi ktos podac oznaczenia najlepiej krecacych sie duronow ? Bo mam zamair kupic sobie ale nie jestem w temacie i nie wiem z jakim oznaczeniem mi sie bedzie krecil dobrze :) Tak wiec prosze o jak najwiecej oznaczej najlepiej sie krecocych duronow 1.4 , 1.6 i 1.8 ghz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi