lookasw Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Jak mam powiększyć zdjęcie lub obrazek, aby nie utracić jego jakości? A jeżeli obrazek, ktory chce powiększyć nie jest w najlepszej jakości jak ja poprawić? Jakiego programu do tego użyć? Dzięki za wszelką pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys121 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Jak mam powiększyć zdjęcie lub obrazek, aby nie utracić jego jakości? A jeżeli obrazek, ktory chce powiększyć nie jest w najlepszej jakości jak ja poprawić? Jakiego programu do tego użyć? Dzięki za wszelką pomoc.Ja uwam Photo Schopa 8.0 i Corela 10 cała game funkcji mają obydwa te programy Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Wymieniono 2 piekne programy :) Jesli chodzi o samo powiekszanie to Corel jest o niebo lepszy (zastosowali vektorowa metode rozciagania obrazow). Filtrow do wyostrzania grafiki poza photoshopem nie uzywalem wiec wypowiadac sie specjalnie nie bede - byly niezle (wyostrzalem glownie czaro-biale mapy). W ostatecznosci jesli sa to bardziej specyficzne obrazy/rysunki mozna sprobowac skrobnac wlasny filtr w matlabie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 nie nie nie, do powiększania obrazków to tylko Shortcut PhotoZoom http://www.shortcut.nl/products/ssplinepro...ro/pc/download/ zarąbisty program cuda potrafi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...