mlody_gniewny Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Uruchamiam zadużo programow i wyskakuje komunikat Zbyt mało pamięci aby uruchomić dany program . Wiecie może jak poprawic działanie managera pamięci w tej Windzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Probowales zwiekszac pamiec wirtualna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_gniewny Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Probowales zwiekszac pamiec wirtualna...Musze najpierw Partitiona Magiciem 8 pozmieniać wielkość partycji gdyż na większy swap brakuje mi miejsca . Chyba że dam go na inna partycję . Sprawdzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_gniewny Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Dałem 768 MB swapa . Jednak wydaje mi się że trzeba dokupić dodatkowe 256 RAM . WTedy będzie git sprzęcik . :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Bzdury , napisz ile masz ramu , ja na 64 nie mialem problemow http://www.outertech.com/index.php?downloa...&imageField.y=4 nie ma bata zebys mial problemy , jak nie to wirusik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_gniewny Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 mam 256 SDRAM /win 98 se mam nadzieje że to nie wirus , przeskanuje system jakimś antivirem i zobaczymy , dzięki za cachemana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_gniewny Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 OK . Cacheman rozwiązał problem . Jest o wiele wiele lepiej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...