kw2323 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Bo seagate'a mi w sklepie odradzili, bo "sa zawodne" (duzo zwrotow i reklamacji). Cena podanych dyskow praktycznie identyczna. Dzieki za glosowanie Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Bo seagate'a mi w sklepie odradzili, bo "sa zawodne" (duzo zwrotow i reklamacji). Cena podanych dyskow praktycznie identyczna. Dzieki za glosowanie Pozdrawiam Sam zastanawiam się nad takim zakupem (Maxtor), ale ciekawe jak prezentowałyby się wyniki, gdybyś do ankiety dorzucił Barakudę i Caviara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr19772 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Bo seagate'a mi w sklepie odradzili, bo "sa zawodne" (duzo zwrotow i reklamacji). Cena podanych dyskow praktycznie identyczna. Dzieki za glosowanie Pozdrawiam Witam Mam pytanie czemu nie ma w głosowaniu Seagate i Western Digital :mrgreen: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Cześć, Mam Samsunga 812C i jest naprawdę bardzo fajny. BTW... Dzisiaj licytuję drugiego takiego samego, bo chwilowo mam RAIDa z IBMem 60GB AVV207-0. Polecam, Mateusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 zdecydowanie samsung bo szybki niesłyszalny nie grzeje się nie słyszałem o padniętym z nowej serii mam więc wiem o czym piszę. koledzy mają i chwalą. poza tym było ze 100 razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZIggy Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 wybralbym szajsunga, ekhm tzn samsunga ;-) - 3 lata gwarancji daja zawsze - tak samo szybkie jak maxtory - mniej sie grzeją - cichsze, szczegolnie gdy odczytuja/zapisuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 od kilkunastu minut przerzucam po kilka(naście) giga między partycjami, ręce mam zimne a jak dotykam dysku to wydaje się chłodny. jego lodowatość samsung ma 33*C, zwykle 29. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...