Skocz do zawartości
- 34 -

podkrecanie FX 5900

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

jestem tu nowy wiec nie krzyczec na mnie jak sie spytam o jaką <span style="color:red;">[ciach!]</span>łe :P

ale przejdzmy do tematu:

posiadam ta karte:

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7638

1) chciałbym sie dowiedziec czy ktos na forum ja podkrecał i jakie efekty ? albo czy macie jakies artykuly o podkrecaniu tego modelu...

2) jakie jest ryzyko spalenia karty i gwarancja bedzie uznana ?

pozdrawiam

(podkrecałem jedynie procka wiec.... n/c)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wydałęs tyle $ na ta grafe ?? :lol: no to moge ci jedynie współczoc i odesłac cie do

SZUKAJKI a czemu to był zły wybor no i tu wypadało by cie znowu odesłac do .... :lol: ale co tam poco kupić wydajniejsza grafe tańsza o 500zł skoro mozna miec fx za 1700 :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@- 34 -

Ad1. walnales pierdoołe - to forum jest cale o wyciskaniu siodmych potow z kazdej mozliwej czesci komputera wiec pomysla jeszcze raz jakie pytanie zadales ...

artykolow jest pod dostatkiem na googlach a tu jak LPC mozesz zajrzec do FAQ - jest tam wszystko co poczatkujacy powienien wiedziec np. interesujacy ciebie temat o kręceniu kart graficznych.

Ad2. znajdziesz odpowiedz w temacie do ktorego link dalem ...

na przyszlosc przed zalozeniem tematu sprobuj sie sam poglowic uzywajac googli lub tutejszej szukajki .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziekuje za wspolczocie :)

ale jakbys był łaskawy napisac tutaj dlaczego to był zły wybor... srednio orientuje sie w sprzecie...

pozdrawiam

Z dwóch powodów:

1.Za około 1200zł mogłeś miec R9800PRO,a to jest o wiele lepsza grafa niż FX5900.

2.FX jest słabiutki w grach z DX9.0.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi