- 34 - Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Witam jestem tu nowy wiec nie krzyczec na mnie jak sie spytam o jaką <span style="color:red;">[ciach!]</span>łe :P ale przejdzmy do tematu: posiadam ta karte: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7638 1) chciałbym sie dowiedziec czy ktos na forum ja podkrecał i jakie efekty ? albo czy macie jakies artykuly o podkrecaniu tego modelu... 2) jakie jest ryzyko spalenia karty i gwarancja bedzie uznana ? pozdrawiam (podkrecałem jedynie procka wiec.... n/c) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 wydałęs tyle $ na ta grafe ?? :lol: no to moge ci jedynie współczoc i odesłac cie do SZUKAJKI a czemu to był zły wybor no i tu wypadało by cie znowu odesłac do .... :lol: ale co tam poco kupić wydajniejsza grafe tańsza o 500zł skoro mozna miec fx za 1700 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 @- 34 - Ad1. walnales pierdoołe - to forum jest cale o wyciskaniu siodmych potow z kazdej mozliwej czesci komputera wiec pomysla jeszcze raz jakie pytanie zadales ... artykolow jest pod dostatkiem na googlach a tu jak LPC mozesz zajrzec do FAQ - jest tam wszystko co poczatkujacy powienien wiedziec np. interesujacy ciebie temat o kręceniu kart graficznych. Ad2. znajdziesz odpowiedz w temacie do ktorego link dalem ... na przyszlosc przed zalozeniem tematu sprobuj sie sam poglowic uzywajac googli lub tutejszej szukajki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
- 34 - Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 dziekuje za wspolczocie :) ale jakbys był łaskawy napisac tutaj dlaczego to był zły wybor... srednio orientuje sie w sprzecie... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 dziekuje za wspolczocie :) ale jakbys był łaskawy napisac tutaj dlaczego to był zły wybor... srednio orientuje sie w sprzecie... pozdrawiam Z dwóch powodów: 1.Za około 1200zł mogłeś miec R9800PRO,a to jest o wiele lepsza grafa niż FX5900. 2.FX jest słabiutki w grach z DX9.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...