Wujek_Dobra_Rada Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 szukam wydajnego i cichego wentylatora do obudowy. najlepiej jakiś niedrogi model, czy są na forum osoby zorientowane w temaci, jeśli tak to prosze o pomoc. prosze o odpowiedz na łamach forum, z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 arctic cooling - b. dobry wiatrak po ucieciu czujnika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 To co napisał kolego ^^... pełna nazwa to Arctic Cooling Fan PRO TC... cena ~20zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Ja bym proponowal zalmana cena 25 zl i ma tryb silent 200orpm 20 db i normal 34 db i 3000rpm,sam mam takiego i jestem zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek_Dobra_Rada Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 wielkie dzięki, poszukam na allegro i zaraz zamówie bo mam niezły kocioł gdy zamkne obudowe. zastanawiam się tylko czy odrazu sobie dwuch nie kupić. po jak podłączam 2 barracudy (jedna nad drugą) to mi się komp zawiesza , a dyski są tak gorące że asz parzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 wielkie dzięki, poszukam na allegro i zaraz zamówie bo mam niezły kocioł gdy zamkne obudowe. zastanawiam się tylko czy odrazu sobie dwuch nie kupić. po jak podłączam 2 barracudy (jedna nad drugą) to mi się komp zawiesza , a dyski są tak gorące że asz parzą To, ze się komp zawiesza to raczej wina zasilacza, a nie dysków... chyba, że się zawiesza dopieor jak podobniesz je obok siebie, a jak są "osobno" to wszytsko gra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek_Dobra_Rada Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 spaider właśnie TAK. dlatego chce kupić kieszeń i wsadzić tam jeden z dysków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Naszczęście ja z moim dyskiem nie mam takiego problemu (Maxtor Diamond 9+ 80GB 7200rpm, 8mb cache)... jego temperatura żadko przekracza 30 stopni celsjusza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek_Dobra_Rada Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 jakos nie moge znaleść na allegro tego ZALMANA :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek_Dobra_Rada Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 a jak najskuteczniej i najtaniej chłodzić dyski ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 wiatrak 50mm, wlasnie przed chwila wymontowalem taki z nieuzywanej kieszeni i pomalej przerubce molexa podpinam go do chlodzenia dysku, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 a jak najskuteczniej i najtaniej chłodzić dyski ?? Wiatrak 80x80 puszczony na 7V styknie ;) lub polukaj za jakimiś kieszeniemi chłodzonymi cena ok. 50-60zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...