Th0m4S Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 no wlasnie :( dzis dostalem tego fortrona i mam nastepujacy problem zeby wlaczycz komputer musze wcisnac power a potem reset inaczej monitor nie zastartuje... mial ktos podobna sytuacje?? ps. zasilacz sparwdzalem na innym kompie i wszystko jest ok ps. plyta na poprzednim zasilaczu (mebagajt 300w) startuje ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 naprawde nikt nie potrafi pomuc?? przynajmieju jakies drobne wskazowki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 mialem cos takiego jak zainstalowalem ten dziwny bios: honeyx cool bios czy jakos tak masz go tez zainstalowanego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 ja z tego co pamietam mam 1.40a z ocw albo 1.81a wiec moze zmienie na oryginalny... dzieki ci przynajmiej za to :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...