Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 wieccie co mam problem psta termiczna wlacla pomiedzy nuzkichipowpamieci w mojim voodoo niewiecie czy mozna czyscic to pod bierzaca woda?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 pijany ? :D a tak w ogole to chyba mozna, tylko ze musialaby z dzionek polezec i wyschnac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 wieccie co mam problem psta termiczna wlacla pomiedzy nuzkichipowpamieci w mojim voodoo niewiecie czy mozna czyscic to pod bierzaca woda?? Benzyna ekstrakcyjna sprobuj Z procka spoko sie zmywalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Za puzno umylem stara szczotka do zembow mydlem i pod kran i szczotkujemy :twisted: teraz sobie schnie na pulce ciekawe czy bendzie dzialac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herek Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 wieccie co mam problem psta termiczna wlacla pomiedzy nuzkichipowpamieci w mojim voodoo niewiecie czy mozna czyscic to pod bierzaca woda??wątpie że woda to zmyje, lepiej nitro najlepiej państwowe (najdelikatniejsze) i ostrożnie... oczywiście po zabiegu karta musi być suchutka... nitro wyparuje o wiele szybiej niż woda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 normalne ze woda nie zmyje ale szczotka+mydlo+woda i sobie poradzilem :D teraz czekam az wyschnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 jak przypadkiem nie pomoze to jest takie fajne w spraju nazywa sie kontakt uniwersalny.. piknie rozpuszcza pasty na srebrze.. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...