Pure Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Wiem ze jakoś da sie to zrobić przy pomocy jakiegoś programu który kiedyś był na torrencie polskim. Podobno on sie odwoływał do serwera tego programu i tam sie wpisywało nowe ip ale on przydzilał własne i by mnie poznać brał to moje co tera zmam a w sieci jest sie widocznym z tego co przydzieli ten program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 staleg oto sie nie da. ale mozna zrobic domene w no-ip www.no-ip.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 albo www.dyndns.org albo www.dyn.pl albo dynamic dns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Dzieki wam zobacze jak to działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Heh po co stałe IP, jeśli np. w jakąś grę dostanie się bana, można wtedy po jakimś czasie wejść znów z nowym ip :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 FoX 13: wiesz.... wiekszosc woli miec stale ip, bo mozna miec serwer ftp, wlasna domene czy cos :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 FoX 13: wiesz.... wiekszosc woli miec stale ip, bo mozna miec serwer ftp, wlasna domene czy cos :P A jaki problem wykorzystując w tym celu DNS-a ?. Chyba nawet prościej zapamiętać adres serwera w postaci nazwy a nie ciagu cyferek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 no tak, tyle, ze dns sie chwile uaktualnia.... po za tym, nie zawsze jest mozliwosc wpisania domenu.... czasem trzeba ip.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Z doswiadczenia wiem, że np. NO-IP uaktualnia się bardzo szybko - ok minutkę. A co do IP - to bardzo łatwo dowiedzieć się jaki jest - wystarczy choćby puścic pinga pod adres DNS-owy. Póki co nie spotkałem się z żadną wadą DNS-a (choć pewnie jakaś tam jest). Naprawdę fajna i wygodna sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...