tygrysex Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 ja rozlączanie zbadalem DOKŁADNIE, rozlacza codziennie i to dokladnie po 24 godzinach. Moj komputer chodzi non stop wiec nie ma mowy o pomylce, czas zlicza cfos, wiec widze wyniki np rozlaczono po 23h:59m:56s, wczesniej byly to 2-3 dni. na poczatek wielkie: HOWK !!!, bo to moj pierwszy post ;) z tym rozlanczanie to podobno jest tak, ze to rozlanczanie serwisowe, aby moglo sie zmienic IP :( a niewie ktos czy mozna temu jakos zaradzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 na poczatek wielkie: HOWK !!!, bo to moj pierwszy post ;) z tym rozlanczanie to podobno jest tak, ze to rozlanczanie serwisowe, aby moglo sie zmienic IP :( a niewie ktos czy mozna temu jakos zaradzic? Najlepiej jeśli ustawiasz sobie automatyczne ponawianie połączenia. CFOS utworzy ikonke w Połączeniach sieciowych i tam należy ustawić we właściwościach (a nie w CFOS) Co do Neostrady z limitem, zrobiło mi się słabo! Z dniem wprowadzenia limitu ja dziękuję TPSA. Mógłby to być 1 Gbit/s to mnie nie zadowala przy limicie. Wierzcie mi, nie przesiadłbym się nawet na 1 Gbit/s z limitem! Bo niestety zależy mi bardziej na ilości transmitowanych danych, niż szybkości. W każdej opcji neostrady tp po pobraniu przez użytkownika 5 GB 8O danych z Internetu (promocyjnie do końca roku: 15 GB dla opcji 1024 i 10 GB dla opcji 512 ), prędkość transmisji z Sieci do jego komputera spada do 32 kb/s, w kierunku przeciwnym natomiast - nie zmienia się. Po rozpoczęciu nowego okresu rozliczeniowego (w tym przypadku - miesiąca) licznik się zeruje i znowu można korzystać z Internetu z maksymalną prędkością dla tej opcji usługi. Rozumiem, że "starych" posiadaczy neo będą obowiązywać stare zasady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 tak jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 heh = to juz nie jest takie zabawne ! na dzien dzisiejszy dalej mam max download 63-64kB/s przyspieszyli mi tylko upload do tych 160kbps jak wchodze na tą strone: http://www.neostrada.pl/sso/np/info_popup.jsp pisze mi: "Rodzaj i opcja usługi: Neostrada TP w opcji 512 kb/s" a niepowinno mi pisać 640kb/s :?: :?: moglby ktos to sprawdzic - ten komu juz zwiekszyli download do tych 640kbps :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 no mi wypisuje 640!! reklamuj w tpsa!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 no mi wypisuje 640!! reklamuj w tpsa!! dzieki !! jutro dzwonie i ich opi****** ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 ale mam proźbe :) z góry do dołu i ostro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 ale mam proźbe :) z góry do dołu i ostro :D masz to jak w banku 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BremkinsCorp. Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 'Witam mam neostrade 640kb/s ale jakos nie widze tego zeby powiekszyli mi transfer do 1mb... jak moge to sprawdzic? Oni automatycznie to robia, czy rtzeba zaakcepotowac czy cos, symboliczna "zlotowka" ? poprostu mam 640kb/s i nie wiem jak do cholery miec to 1mbit -.- mam umowe na czas nieokreslony jesli to cos pomoze, heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 musisz zadzwonic i im powiedziec ze chcesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...