Q Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 RosOne masz 100% racje. A swoja droga to ja mieszkam jakieś 100m od Centrali na cała Polskę. A neo+ zakładali mi przez 2 miechy mimo że korzystam z tego samego rozdzielacza co ich centrala! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 ale wy macie panowie myslenie, tpsa postapila jak kazdy, idea, era, pko, city bank, makro, philips, sony, agnet ubezpieczeniowy, nieruchomosci, co wy telefonow w promocjach nie kupujecie, telewizowrow, samochodow, kredytow nie bierzecie, na jakim wy swiecie zyjecie?? wszedzie sa takie haczyki, mozna sie bylo spodziewac, wiec skonczcie marudzic, tylko piszczcie jak wam przestawia na 80kB/s, koniec kropka Q moglbys napsiac o co chodzi z tym twoim podpisem ADSL 655,2kb/s masz juz 80kB/s? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 mi od początku używania neo [to już jakieś 6 miechów będzie] pokazuje prędkość 655,2 Kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 mi od początku używania neo [to już jakieś 6 miechów będzie] pokazuje prędkość 655,2 Kb/s Ale to nie o to chodzi :) z ta predkoscia sie synchronizuje z twoja centrala :) ale predkosc nadal masz 64kB/s max no nie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 no wiem a prędkość normalna, czyli 64KB/s :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Wkurza mnie reklama Neostrady nowa - od 1 Maja szybszy i tańszy internet. 1. Nie przyspieszyli. 2. Tańszy tak, ale tepsa nic nie obniżała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Wkurza mnie reklama Neostrady nowa - od 1 Maja szybszy i tańszy internet. 1. Nie przyspieszyli. 2. Tańszy tak, ale tepsa nic nie obniżała. No ale nowe osoby ktore podlaczyli po 1maja maja juz nowe predkosci, jeden znajomy wlasnie tak ma. A nam pozostaje czekac, ciekawe jeszcze jak z rachunkiem, ktory przyjdzie za maj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder86 Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Dostałem taką odpowiedź z tp Witam Proszę Pana nie posiadamy na dzień dzisiejszy informacji kiedy dokładnie zostanie zwiększony transfer na centrali. Nasi technicy pracują nad tym, aby zwiększyć ten transfer jednak to opuźnienie wynika z długiego weekendu. Prosimy o cierpliwość za te kilka dni zwłoki. Pozdrawiam Dorota Majcher Ciekawe tylko ile będzie tych dni zwołoki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 No ale nowe osoby ktore podlaczyli po 1maja maja juz nowe predkosci, jeden znajomy wlasnie tak ma. A nam pozostaje czekac, ciekawe jeszcze jak z rachunkiem, ktory przyjdzie za maj.Rzeczywiście miło - stara praktyka choćby w sieciach komórkowych jest podobnie - nowego klienta potraktować super a starego olać bo już płaci to dobrze :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 No ale nowe osoby ktore podlaczyli po 1maja maja juz nowe predkosci, jeden znajomy wlasnie tak ma. A nam pozostaje czekac, ciekawe jeszcze jak z rachunkiem, ktory przyjdzie za maj.Rzeczywiście miło - stara praktyka choćby w sieciach komórkowych jest podobnie - nowego klienta potraktować super a starego olać bo już płaci to dobrze :evil: W sieciach tak samo, pamietam: przedluzam 3raz umowe na nastepne 2lata i nic ciekawego nie dostane gratis, a typ ktory co dopiero bierze umowe dostaje w <span style="color:red;">[ciach!]</span> prezentow i drugi zestaw tak tak zeby mial dla rodziny itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 kuwa a u mnie tez nadal nic. Jak nie bylo przyspieszenia tak nie ma.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 u mnie tez, neo ma nadal transfer max 64kb/s :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vexed Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 A ja już ma to 80KB/s. Modemik łączy mi się z prędkością 768kb/s, a więc zwiększa się tylko download, a nie dl i upload jak niektórzy twierdzili. Zamieściłbym screena ale nie wiem jak :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Czemu nie wiesz jak :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 A ja już ma to 80KB/s. Modemik łączy mi się z prędkością 768kb/s, a więc zwiększa się tylko download, a nie dl i upload jak niektórzy twierdzili. Zamieściłbym screena ale nie wiem jak :cry:tiiaaa a swistak siedzi i zawija je w te sreberka, zwieksza sie up i dow i skoncz opowiadac bajki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Mi już przyspieszyli :twisted: Upload mam 21kB/s ale niestety download nie ruszył w ogóle mimo że synchronizuje się na 768kbit - możliwe że robią jeszcze coś w Polpaku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Na forum.neostrada.info piszą, że w niektórych rejonach kraju zaczęli już przyspieszać. Trzeba się tylko uzbroić w cierpliwość i czekać........ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Miedzy innymi ja właśnie tam napisałem, tylko czekam na te 80kB/s :( Bo to takie częściowe przyspieszenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 u mnie już jest szybsze neo teraz pokazuje mi szybkość 786,4 Kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 gdzie sprawdzic jaka jest szybkosc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Choćby na www.numion.com i tam klikasz max speed a jeśli chodzi o modem do neo+ to wystarczy popatrzeć jak się łączy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vexed Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Jeżeli zwiększa się i download i upload to dlaczego połączenie wzrosło z 640Kb/s tylko do 768Kb/s. czyli z dl/ul 512/128(razem 640) do dl/ul 640/128(razem 768)??? na potwierdzenie link do screena http://www.1234qwerty.friko.pl/768.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 To nie jest suma :!: Ta szybkośc to tylko download. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vexed Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 jeżeli tak to jeszcze lepiej :D a czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak sprawdzić upload???? PS. odrazu zaznaczam ze nie znam się za bardzo na transmisji danych w ADSL i nie chce się wdawać w takie dyskusje jak w topicu Neostrada 655,2kb/s - co to [ciach] ma byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Ja też nie chce :) Wejdź tam gdzie pisałem (numion) i wyświetlą się 2 tabelki (download i upload) i będą wyniki. Tylko nie dziw się że będziesz miał download jakieś 500kbit (a ma byc 640) bo jeszcze nie przyspieszyli "do konca". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 ja mam tak download speed 478.92 (~60kb/s) upload speed 135.32 (~16kb/s) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Blue - jeszcze Ci nie przyspieszyli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Tylko że to nie turbo - już jestem prawie pewien że w Polpaku coś jeszzce nie tak, bo chodzi teraz torrent z uploadem 11kB/s i net siada tak jak siadał a skoro zwiększyli to ta granica przy której to nie było odczuwalne powinna się zwiększyć chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 dl: 427 kb/s ul: 134 kb/s Marnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 ciekawa sprawa u mojego kumpla juz jest 80kB/s a mieszka kilka ulic dalej, a u mnie jeszcze nie, caly czas wydawalo mi sie ze jestesmy z tej samej centrali, bo skok z 53 do 65 mielismy jednoczesnie, oczywiscie Katowice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...