mily Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Ojojojoj. Od ok 4 dni nawiązuje połączenie o przepustowości 768kbps. Wysyłam ok 20KB/s, a nie 16 jak to było do tej pory, ale ssam na razie ciągle 64KB/s, a nie 80KB/s. Musze poczekać jeszcze troche na rekonfiguracje tego pasma. Ale uploadzik już jest zwiększony i przepustowość łącza :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 ale zaraz to jaka byla na poczatku predkosc neo+ u mnie w ustwieniach routera bylo 512/128 teraz jest 640/160 ... a wy jeszcze jakies wieksze macie jak to jest ? u mnie srednio transfer w nocy bo dziele jest no okolice 70 kB/s a wczesniej byl cos kolo 50-60 kB/s wiec ja juz nie wiemBoshe zobacz sobie wyzej moje screeny. BTW. Ja moge sobie pomarzyć o 80kB/s Mam góra 72!! Znów cos jest oszukane :cry: Od dzisiaj mam neo i dziala tak jak trzeba ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Gdynia + Sopot = szybsza neo od wczoraj :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 no mam jush upload 20kb/s teraz tylko czekac na download 80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 ja nadal mam wszystko po staremu:( :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Umnie to samo :;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutki Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 U mnie małe miasto a neo już przyśpieszyli, dzisiaj z samego rana 80kB/s to jest to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Kurde a olsztyn 200 000 mieszkańców i nic dalej trak samo lami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 U mnie (Białystok) modem juz się łączy z prędkością 768/192 Kbps - ale rzeczywista prędkość ściągania to wciąż 64 kB/s . UPDATE : mam od dzisiaj 75-77 kB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 U mnie tak samo, jest już 768/192 Kbps aczkolwiek ściągnie maxymalne i tak wynosi 512kbps (czyli 64kB) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Gdynia + Sopot = szybsza neo od wczoraj :]milusio..bo niedlugo przeprowadzam sie do Gdyni i zamawiam neo+ :) ale dla mnie to bedzie i tak przesiadka na "żółwia"...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Wreszcie mam download około 80kB/s bo na centrali przełączyli mi tydzień temu, ale od dziś jest dopiero tak jak ma być :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Naprawde ciekaw jestem kiedy wreszcie w Polsce ceny Internetu spadna do jakichs normalnych... :? Ile lat? za 5? 10?!?... paranoja :? ...a ja mam downstream 10mbps :twisted: i tez czasem nie wystarcza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 A co juz chcesz wracac? :-) Ceny internetu sa normalne od dawna, pytanie kiedy beda normalne zarobki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 A co juz chcesz wracac? :-) Ceny internetu sa normalne od dawna, pytanie kiedy beda normalne zarobki. Hmm w szwecji lacze 100mbit kosztuje okolo 500zl, a ty mowisz ze my mamy normalne ceny :DDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Hmm w szwecji lacze 100mbit kosztuje okolo 500zl, a ty mowisz ze my mamy normalne ceny :DDD8O 100mbps! To bardzo tanio!!! Ja moje 10 mam za $40 miesiecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 A co juz chcesz wracac? :-) Ceny internetu sa normalne od dawna, pytanie kiedy beda normalne zarobki. Hmm w szwecji lacze 100mbit kosztuje okolo 500zl, a ty mowisz ze my mamy normalne ceny :DDD gdzie tak w szwecji jest u prezydenta w sztokcholmie :lol: :lol: :lol: nie mow bzdur czlowieku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder86 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Od godziny 10.20 transfer wzrósł ok 78-79 KB/S chodzi zarombiście. :D Katowice/Załęże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 gdzie tak w szwecji jest u prezydenta w sztokcholmie :lol: :lol: :lol: nie mow bzdur czlowieku :lol: Bylo o tym dawno na serwisach informacyjnych, jak przegapiles to trudno. W chinach dwa razy taniej :> Za laczy asymetryczne ofcorse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 gdzie tak w szwecji jest u prezydenta w sztokcholmie :lol: :lol: :lol: nie mow bzdur czlowieku :lol: Bylo o tym dawno na serwisach informacyjnych, jak przegapiles to trudno. W chinach dwa razy taniej :> Za laczy asymetryczne ofcorse przecierz to lipa byla z tym plotki czlowieku :lol: :lol: :lol: pokaz mi jaki operator w szwecji oferuje 100 za 500zl :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 gdzie tak w szwecji jest u prezydenta w sztokcholmie :lol: :lol: :lol: nie mow bzdur czlowieku :lol: Bylo o tym dawno na serwisach informacyjnych, jak przegapiles to trudno. W chinach dwa razy taniej :> Za laczy asymetryczne ofcorse przecierz to lipa byla z tym plotki czlowieku :lol: :lol: :lol: Na onecie sobie jaja robia? no niech ci bedzie... Ale tego juz nie podwarzysz :> http://infojama.pl/article.php?sid=1883 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 gdzie tak w szwecji jest u prezydenta w sztokcholmie :lol: :lol: :lol: nie mow bzdur czlowieku :lol: Bylo o tym dawno na serwisach informacyjnych, jak przegapiles to trudno. W chinach dwa razy taniej :> Za laczy asymetryczne ofcorse przecierz to lipa byla z tym plotki czlowieku :lol: :lol: :lol: Na onecie sobie jaja robia? no niech ci bedzie... Ale tego juz nie podwarzysz :> http://infojama.pl/article.php?sid=1883 takie bzdury jak pisza to mozesz sobie wsadzic pokaz mi strone tego operatora i cennik :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 gdzie tak w szwecji jest u prezydenta w sztokcholmie :lol: :lol: :lol: nie mow bzdur czlowieku :lol: Bylo o tym dawno na serwisach informacyjnych, jak przegapiles to trudno. W chinach dwa razy taniej :> Za laczy asymetryczne ofcorse przecierz to lipa byla z tym plotki czlowieku :lol: :lol: :lol: Na onecie sobie jaja robia? no niech ci bedzie... Ale tego juz nie podwarzysz :> http://infojama.pl/article.php?sid=1883 takie bzdury jak pisza to mozesz sobie wsadzic pokaz mi strone tego operatora i cennik :wink: http://www.bostream.com/controller.php?action=scream Masz!!! Ciekawy jestem jak dobrze znasz ten język. :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Dodam tylko ze 398 koron to nieco ponad 190 złotych! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Dodam tylko ze 398 koron to nieco ponad 190 złotych! spox widze oki :wink: ale skrytobujca mowil cos tez o 100mb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Oj pisal akurat tego linka nie moge znalesc ale chociazby japonska firma KDDI oferuje lacza 100mbit http://www.dion.ne.jp/english/service/ftth...th/mansion.html i ceny sa jesli dobrze licze kolo 100zl :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Ale macie problemy. No nic tylko możemy czekać na konkurencję, zmniejszenie cen i zwiększenie szybkości. Zresztą jeśli chodzi o strony WWW to czy mamy 1Mbit czy 10Mbit to już i tak dużo nie zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Ale macie problemy. No nic tylko możemy czekać na konkurencję, zmniejszenie cen i zwiększenie szybkości. Zresztą jeśli chodzi o strony WWW to czy mamy 1Mbit czy 10Mbit to już i tak dużo nie zmieni. A kto kupuje lacze 10mbit do ogladania www??? :) Do stron to sobie mozna 256kbit strzelic i styknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Pewnie, że nie do WWW :twisted: Poza tym apetyt rośnie w miarę jedzenia - przyspieszyli trochę neo+ to już by się chciało Megabit mieć i tak dalej :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 gdzie tak w szwecji jest u prezydenta w sztokcholmie :lol: :lol: :lol: nie mow bzdur czlowieku :lol: Bylo o tym dawno na serwisach informacyjnych, jak przegapiles to trudno. W chinach dwa razy taniej :> Za laczy asymetryczne ofcorse przecierz to lipa byla z tym plotki czlowieku :lol: :lol: :lol: Na onecie sobie jaja robia? no niech ci bedzie... Ale tego juz nie podwarzysz :> http://infojama.pl/article.php?sid=1883 takie bzdury jak pisza to mozesz sobie wsadzic pokaz mi strone tego operatora i cennik :wink: http://www.bostream.com/controller.php?action=scream Masz!!! Ciekawy jestem jak dobrze znasz ten język. :lol: :lol: :lol: O tych bzdurach juz raz mozna bylo poczytac w innym topicu jak ktos pamieta niech zapoda linka. Lacze 26Mbps ale limit miesieczny 10GB czy cos w tym rodzaju.;d. Ktos wspomnial czy na onecie pisza bzdury - nie nie pisza podbnie jak inne papugi n/c (przypomne o podniecie na onecie i innych serwisach apropos obnizeniu vat za internet, niektorzy do dzis nie widza roznicy miedzy 0% vat a zwolnieniem z vat) ;D. Na szczescie za podniete nie wsadzaja do pudla bo w polsce internet by praktycznie umarl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...