Sys@k Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 u mnie lata juz 8dyszek ->>>> ŁOMŻA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 [..]mnie bo juz fajnie byłoby mieć te 80 kilo :)Nie da się zabardzo tyle osiągnąć, ja mam szybsze od 3-4dni i z ftp, dc++ to jest 76-77kB/s pod 78podchodzi, ale 80 to tylko przez chwile widziałem i jak szybko się pojawiło tak równie szybko znikło i utrzymywałą się prędkość na poziomie 77kB/s, więcej się nie da, przynajmniej u mnie, być może w innych rejonach ludzie osiągają większe szybkości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sys@k Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 u mnie jak dobrze zalapie to trzyma dosc dlugo 81 :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 U mnie max jakieś 81kB/s, natomiast jak ściagam jakiś plik to pokazuje mi przeglądarka że idzie 79kB/s ale Netorb podaje tą większą wartość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sys@k Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 bo w przegladarce masz wartosc srednia 8) a zawsze jakis spadek bedzie np: na te 75kb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 u mnie łaczy sie juz modem z predkoscia 786/192. teraz tylko czekac na transfer bo jak narazie 64kB/s :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 bo w przegladarce masz wartosc srednia 8) a zawsze jakis spadek bedzie np: na te 75kbWłaśnie dlatego sprawdziłem chwilowy transfer Netorbem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 no i mam juz full speed. download okolo 79kB/s miejmy nadzieje ze mi zmienia na 80kB/s:D na tescie łacza wychodzi mi 603 kbps troche malo... na starej neo wylazilo czasami 512 wiec i tu powinno byc 640 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 a skąd ten test łacza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 a chociazby stad: test Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 588up 161down :/ a normalnie transfery dochodzą do 80 kilo i w gore 20 kilo :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sys@k Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 no znalazlem chwile czasu i stestowalem tym linkiem wyniki badzo dobre: 596up :) 162down Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 ozywiscie pomylilem up z downem :P 588 down 161 up Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Czy Cfos w okienku takimi małymi liczbami podaje prędkośc działania bo nie wiem czy to jest to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 a wiecie, ze takie testy na WWW nie sa miaro dajne :?: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sys@k Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 a wiecie, ze takie testy na WWW nie sa miaro dajne :?: :Pnie ulega watpliwosci. Najwazniejsze ze szybko pomyka 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 a wiecie, ze takie testy na WWW nie sa miaro dajne :?: :PPewnie, ale jak już to mogą zaniżać :) Najlepiej puścić ściaganie jakiegoś pliku z dobrego serwera i już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 uwazam ze ten tesy jest bardzo miarodajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 uwazam ze ten tesy jest bardzo miarodajny. Hm... najlepiej jak jush koledzy powiedzieli wykorzystac jakis dobry ftp i sie przekonac jaki jest download/upload. Imo wykorzystanie do testu predkosci protokołu TCP nie jest git pomyslem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 20 minut temu mi nagle rozłączyło neo, myśle sobie co jest k... łaczę sie a tu 192 768 :twisted: wchodze na http://nyc.speakeasy.net/ i jest 74KB/s download wiec nie jest źle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galusz Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Pytałem się i testowałem te Neo ile się da, niestety jest nierealnym uzykac 80. Dzwoniłem w tej sprawie na 800 102 102 niestety nie potrafili mi wyjaśninc czemu tak jest, W międzyczasie poczytałem sobie trochę o sieciach ATM i sposobie przesyłu u rzeczywiście większa prędkość połączenia modemu idzie właśnie na nagłówki po strronie ISP, zajmują po 48 bajrów każdy ( celka ) lecz niestety ilość celek na sekundę wraz ze wzrostem prędkości uległa zmianie ( tak mi się wydaje ) a co za tym idzie zarówno przy 512 jak i 640 zapas wynosi 128kbps co przy takim założeniu jest błędne ponieważ liczba celek na sekundę powinna wzrosnąć proporcjonalnie. Stąd podrtrzymuje iż Neo nie gwarantuje 640kbps tak jak jest zawarte w umowie. Prowadziłem tyle testów ile tylko się dało, i maxymalnym transfer jaki uzykałem to 78.5 kB/s (wg Mozilli ) Natomiast na Total Commanderze ( bardzo dobry miernik prędkości ) Uzyskałem max 77.1 kbps. Nadmienie iż ilość błędów występujących podczas połączen wynosiła 0 !! ( sprawdzone na modemie US Robotics ) Jakieś bardziej szczegółowe sugestie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Galusz: takie drobne sprostowanie.... ludzie tutaj pisza z zaokragleniem te 80kB/s :P ( neo jest do 640kbps a nie gwarantowane 640kbps :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 a ja dalej czekam na przyspieszenie downloadu ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Galusz: takie drobne sprostowanie.... ludzie tutaj pisza z zaokragleniem te 80kB/s :P ( neo jest do 640kbps a nie gwarantowane 640kbps :P ) No tak, ale część osób pisze, że przy ściąganiu ma cały czas 80kB/s, a to naprawde jest nierealne, przez chwile to i owszem łapie i po 100kB/s, i spada po mału do 76-78kB/s i to jest max co można uzyskać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 to moze ja sie pochwale bo tak sobie czytam o super szybkej neo :D http://www.dslreports.com/speedtests/59484....net/1086506854 5809 down 2286 up 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 ol fak Ty gnoju :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 ol fak Ty gnoju :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 ol fak Ty gnoju :P :Dz ciekawosci skąd masz łącze (TPSA?) i ile płacisz?? i jaka jest teoretyczne jego prędkość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 to moze ja sie pochwale bo tak sobie czytam o super szybkej neo :D http://www.dslreports.com/speedtests/59484....net/1086506854 to musi byc jakies super szybkie neo ! sasasaasasas nowa taryfa za 48PLN/mies buhehehhe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Pewnie jakieś proxy. Albo i nie bo u mnie przez proxy jest znacznie wolniej niż normlanie przez neo. Może łącze akademickie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...