Walker3d Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 a ja nadal mam 65kBps/20kBps :PJa też , jednak zapewniają mnie że od 1 lipca będzie szybciej , szkoda tylko że już nie będe miał jej jak przetestować . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Do 31 lipca, mnie tez sie to wczesniej pomylilo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Do 31 lipca, mnie tez sie to wczesniej pomylilo :PNie no ja wiem że mają czas do końca lipca ale babka w TePsie powiedziała że moja mieścina ma przejść na szybszą neo 1 lipca . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zrobiłem test z www.numion.com i wyszło DL=69,43Kb/s a UL=19,22 Kb/s, można w to wierzyć?? Wynika z tego, że upload mi już zwiększyli ale DL jeszcze nie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Tak można , ale wiadomo że jakas granica błedu też wchodzi w winik . W sumie to ja też mam szybszy UL a DL tak jak był wcześniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 No to mam nadzieje,że do końca lipca postarają sie z tym DL bo jak nie to chyba sie do nich wybiore, bynajmniej nie na pogawędke... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zrobiłem test z www.numion.com i wyszło DL=69,43Kb/s a UL=19,22 Kb/s, można w to wierzyć?? Wynika z tego, że upload mi już zwiększyli ale DL jeszcze nie??? numion mierzy upload ?? gdzie to jest ? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Taki przycisk "max speed". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 U mnie co jakis czas cos niezle swiruje LOL, probuje to jakos sobie wytlumaczyc, pokazuje zarowno w DU Meterze jak i np w Download Acceleratorze i tak jak widac na wykresie nie jest to absolutnie efekt buforowania zreszta DU tego nie uwzglednia, skacze chwila 65 chwila 110 nawet 120 8O 8O 8O UL dochodzi do 30, no i do tego dzieje sie tak losowo i bez zadnych regul i pochodzi tak pare minut i pozniej juz idzie znowu normalnie i nie drgnie ni cholery nic ponad 65 czyli znowu normalnie... what the??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 no to ja mam w statystykach eMule: max upload: 1094KB/s max download: 604,13 KB/s polka walnela :D a kumpel mial przez 3h 6-8Mbps :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Faktycznie to by najlepiej tlumaczylo to zjawisko, nie znam sie zbytnio na tym od strony tpsa tzn jak to tam wyglada u nich na polce :P Mam nadzieje ze nie walnie calkiem na 0 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Ja dziś włączyłem i pokazuje wreszcie, że połączono z szybkością 786,4kbps. Upload już jest szybszy. Teraz trzeba czekać na download Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Połączeni o predkości 768. Szkoda, że DL dalej 512 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 no ilez mozna czekac :?: :?: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 a do kiedy mają czas?? bo mo juz dawno zrobili ale tak z ciekawości ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Nie wiem co zrobili technicy TPS-y ale przez dobry miesiąc mój modem synchronizował sie na 768/192 ale jedynie DL trochę się zwiększył - miałem ok 70-73 kB/s a UP twardo nie wzrastał :?: . Aż do dzisiaj :D . Doczekałem się w końcu i mam 80/20 kB/s :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Ja już kilka dni mam przyspieszone i rozkłada się to tak: Download - 75-77 kB/s Upload - 20 kB/s Może jeszcze coś zrobią, żeby było te 80. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 a do kiedy mają czas?? bo mo juz dawno zrobili ale tak z ciekawości ;) chyba do końca lipca ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Ja już kilka dni mam przyspieszone i rozkłada się to tak: Download - 75-77 kB/s Upload - 20 kB/s Może jeszcze coś zrobią, żeby było te 80. no mi sie zatrzymalo na 78 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 a do kiedy mają czas?? bo mo juz dawno zrobili ale tak z ciekawości ;) chyba do końca lipca ! Tez mi się tak wydaje :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fejkk Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Zrobiłem test z www.numion.com i wyszło DL=69,43Kb/s a UL=19,22 Kb/s, można w to wierzyć?? Wynika z tego, że upload mi już zwiększyli ale DL jeszcze nie??? No ja bym tym wynikom nie koniecznie wierzył... bo zależy jak obciążone są ich serwery... Ja mam 1mbs dsla i jak ściągam mam po 100kB/s a kiedy wszedłem na tą stronke miałem wynik coś koło 300kbits 8O. Więc nie do końca to prawde pokazuje... Ktoś już na forum napisał, najlepiej jakiś plik + szybki FTP i ściągać lub wysyłać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Załapało... 77-78kb/s. No zawsze coś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 u mnie tez ~78 KB/s :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 a ja ściągam z gry-online bo tam mają szybkie serwery i mam max79,06KB/s to chyba mozna założyć że mi już przyspieszyli?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 wkoncu!!!!!!!! :) :D dzis włączyłem rano neo i zaraz humor poprawił mi się!!! 75-78kB/s przy sciaganiu :P na numionie pokazuje mi download 560 ---cos mało :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TVC Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 czy komus z Gdańska juz przelaczyli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 no ja mam chyba jakiegoś pecha !! :evil: :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Dobra a czy ktos zauwazyl ze neo rozlacza znacznie czesciej (prawie codziennie) czy tylko ja odnosze takie wrazenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder86 Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 U mnie też od czasu przyspieszenie 2 razy częściej rozłancza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TVC Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 u mnie jeszcze nie zdarzyli przestawic :( ale zdarzyli juz ustawic tak centrale :) ze sie rozlacza zawsze o 8:56 (codziennie) :( a transfer caly czas ten sam 65 kilo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...