CHECK-IT Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 chyba kB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 chyba kB/s oni sie nigdy nie nauczą rozróżniac kb/s od kB/s :evil: :evil: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Widzę, że wszyscy czekamy na zwiększony DL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 1 kilobajt=1kB=8kilobit=8kb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 ja wczoraj testowałem to miałem 58 kB/s średnio normalnie na razie na terenie Olsztyna z tego co wiem to taki pic na wode jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Ja już dziś miałem 72kB/s :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqu Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 qrde ....też miałem w nocy przerwe w dostawie neo ale u mnie niestety nic się nie zmieniło jeżeli chodzi o poprawe prędkości :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Ja już dziś miałem 72kB/s :) :) :) tylko 72kB/s ?? a miało byc 80kB/s :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Dziwne #_#... Hmm.. MIalo byc 80kB/s!!!! Cholera! znowu tepsa cos oszukuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Cierpliwości - jeszcze w polpaku nie zrobili (taką mam nadzieję) może za pewien czas będziemy mieć ponad 80kB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Ja już dziś miałem 72kB/s :) :) :)Hehe a mnie nawet modem nie synchronizuje się na tych wyższych parametrach a co dopiero mówić o szybszym ściaganiu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 hyh troche to juz nudzi :) a pozatym w tytule watku jest blad bo cena tez sie zmniejsza o vat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal1 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Od 9.05.2004r. mam szybszą neostradę 128. Na zmianę prędkości naciąłem się podczas próby łączenia. Trzy razy otrzymałem komunikaty, że jest coś nie tak z moimi ustawieniami gdy za czwartym razem pojawił sie komunikat Połączony i prędkość 396kB/s :twisted: :twisted: Duża różnica :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 ale zaraz to jaka byla na poczatku predkosc neo+ u mnie w ustwieniach routera bylo 512/128 teraz jest 640/160 ... a wy jeszcze jakies wieksze macie jak to jest ? u mnie srednio transfer w nocy bo dziele jest no okolice 70 kB/s a wczesniej byl cos kolo 50-60 kB/s wiec ja juz nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 ale zaraz to jaka byla na poczatku predkosc neo+ u mnie w ustwieniach routera bylo 512/128 teraz jest 640/160 ... a wy jeszcze jakies wieksze macie jak to jest ?Router pokazywać powinien 768/192. Wtedy oznacza że przyspieszyli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 ale zaraz to jaka byla na poczatku predkosc neo+ u mnie w ustwieniach routera bylo 512/128 teraz jest 640/160 ... a wy jeszcze jakies wieksze macie jak to jest ? u mnie srednio transfer w nocy bo dziele jest no okolice 70 kB/s a wczesniej byl cos kolo 50-60 kB/s wiec ja juz nie wiemBoshe zobacz sobie wyzej moje screeny. BTW. Ja moge sobie pomarzyć o 80kB/s Mam góra 72!! Znów cos jest oszukane :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 co sie tak unosisz bez przesady wczesniej mial 512 teraqz mam 640 myslalem ze to to jest przyspieszone a u ciebei jest wiecej wiec sie pytram ...Luk@s juz mi odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 heh a ja mam wała jak cholera ! mam normalnie neo+512 ! ostatnio zwiększyli przepustowość do 768kB/s ! fajnie fajnie tylko po dwóch dniach włączam kompa , odpalam połączenie , patrze a modem zsynchronizował sie z prędkością 384kB/s 8O se myśle co to ma być ? reconnect i to samo ! 8O dzwonie od razu z ryjem do nich a oni ni potrafią mi pomóc :? kazali czekać do końca tygodnia... jeszcze jak mi tego nie odliczą od rachunku to ich tam wszytkich wystrzelam... :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 No tak powinno byc 768/192 tak juz mam, narazie sie upload zwiekszyl teraz czekam az bede mogl wkoncu sciagac z nowa predkoscia bo narazie tylko do centrali sie synchronizuje na 768 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Ja sie przed chwilą połączyłem z netem i patrze połączenie w win xp pokazuje mi 786,4 Kb/s mówie chura zwiększyli mi weszłem na strone http://nyc.speakeasy.net/ zrobiłem test i zdziwko 2004-05-10 12:50:17 EST: 447 / 158 Your download speed : 458365 bps, or 447 kbps. A 55.9 KB/sec transfer rate. Your upload speed : 162008 bps, or 158 kbps. co to ma znaczyć :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Ja sie przed chwilą połączyłem z netem i patrze połączenie w win xp pokazuje mi 786,4 Kb/s mówie chura zwiększyli mi weszłem na strone http://nyc.speakeasy.net/ zrobiłem test i zdziwko 2004-05-10 12:50:17 EST: 447 / 158 Your download speed : 458365 bps, or 447 kbps. A 55.9 KB/sec transfer rate. Your upload speed : 162008 bps, or 158 kbps. co to ma znaczyć :evil: :evil: poczytał byś troche temat to byś wiedział :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 heh a ja mam wała jak cholera ! mam normalnie neo+512 ! ostatnio zwiększyli przepustowość do 768kB/s ! fajnie fajnie tylko po dwóch dniach włączam kompa , odpalam połączenie , patrze a modem zsynchronizował sie z prędkością 384kB/s 8O se myśle co to ma być ? reconnect i to samo ! 8O dzwonie od razu z ryjem do nich a oni ni potrafią mi pomóc :? kazali czekać do końca tygodnia... jeszcze jak mi tego nie odliczą od rachunku to ich tam wszytkich wystrzelam... :evil: :evil:Mozesz miec slaba linie albo cos pochrzanili na centrali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 raczej to drugie ! neo mam od roku ! i przez cały ten czas nie było miesiąca bez kilkudniowej awarii :evil: mnie normalnie krew zalewa :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 no ja bym chyba pod ksiezyc skakal jakbym mial 384 kB/s a 768 kB/s to juz lepiej nie mowic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Dobra jest sciagałem programosy z download.com i mialem predkość średnią 77kB/s !!!!!! Zaje.biscie. Chyba pierwszy raz w życiu jestem zadowolony z TPsa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 To teraz zmien sobie podpis bo masz za wysokie odswiezanie przy 1600x1200 :-) nie zeby mi przeszkadzalo :roll: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 no ja bym chyba pod ksiezyc skakal jakbym mial 384 kB/s a 768 kB/s to juz lepiej nie mowic.dokaldnie skakalbym razem z toba 8) btw. kiedy w koncu ludzie nauczycie sie odrozniac kb/s od kB/s i zeby to byl jakis newbie poczytał byś troche temat to byś wiedział :evil: :lol: :lol: dokladnie poczytalbys troche GuC!o^ :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 no ja bym chyba pod ksiezyc skakal jakbym mial 384 kB/s a 768 kB/s to juz lepiej nie mowic. a skakał byś pod księżyc mając 384kB/s a płacąc za 768 ? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 no ja bym chyba pod ksiezyc skakal jakbym mial 384 kB/s a 768 kB/s to juz lepiej nie mowic.dokaldnie skakalbym razem z toba 8) btw. kiedy w koncu ludzie nauczycie sie odrozniac kb/s od kB/s i zeby to byl jakis newbie poczytał byś troche temat to byś wiedział :evil: :lol: :lol: dokladnie poczytalbys troche GuC!o^ :x to może byś mi powiedział gdzie popełniłem błąd ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Ja Ci powiem - napisałeś kB/s (kilobajty na sekundę) a powinno być kb/s (kilobity na sekundę). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...