Puffy Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Znacie adresy do gotowych prac licencjackich z informatyki na tematy zwiazane z tworzeniem strony w html i grafice komputerowej?Nie dla mnie ale moja żona pisze aktualnie jest jedyna dziewczyna na tym kierunku trzeba czegos na czym moznaby sie wzorować :? :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 ...jeżeli nie plagiat i chodzi tylko o wzorowanie się - układ, etc. to mogę podrzucić licencjata o mrówkach... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 A od czego jest promotor? On powinien wszystko wyjaśnić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 dla mnie to smieszne, jak tak ma wygladac pisanie pracy (potrzebny gotowiec) to niech lepiej sobie daruje :/ smutne ale prawdziwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 dla mnie to smieszne, jak tak ma wygladac pisanie pracy (potrzebny gotowiec) to niech lepiej sobie daruje :/ smutne ale prawdziwe Jak najbardziej popieram, ktoś może nie być zorientowany w kształcie jaki ma praca przyjąć, ale od tego jest promotor, poza tym można zajrzeć do dowolnej pracy nie związanej z tematem, natomiast jeżeli ktoś szuka gotowca bo "nie wie o czym pisać", to porażka. baaaaaaaaardzo smutne :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 To musi być dżołk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Stary! Jak ona chce później pracować?! NIGDY W ŻYCIU NIE SKOPIOWAŁEM NA UCZELNI JAKIEJKOLWIEK PRACY. NO COMMENTS! Czy choćby ksiązeczka pt. "Kurs HTML. Jak stworzyć własdną witrynę WWW" nie jest jej znana? Wydał ją Axel-Springer. Cena 9.80. Ja jestem lama w HTML, a w 15 minut znalazłbym potrzebne książki. Ludzie nie róbcie siary!!! PLEASE! Kolego, jesteś na tweaku dłuzej ode mnie i nie umiesz żonie lektur poszukać?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 http://webmaster.helion.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...