Gość hydro2 Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Ello.Ja z pytaniem odnosnie do w/w gry. Widzialem trailera w Conanie i mi sie bardzo spodobala bo lubie takie siekanki.Czy ktos z Was w to gral?? Prosze o opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 ja gralem chwile, siekanka mieczem jest wypas, grafa rowniez miodzio, gra calkiem mila i przyjemna, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adar Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 yo ! mam problem z ukonczeniem tej gry :/ dochodze do bodajze 16 misji, --KANAŁY , ladnie sie zaczyna zabijam kilku wrogów ale w pewnym momencie nie wiem co mam zrobic:/ moment jest taki : jest prosta droga z naprzeciwka wychodzi ok. 4 łuczników - usuwam ich ale niemoge isc bo jest dziura z wodą( sa tam beczki) i jak chce przeskoczyc pisze ze trzeba podniesc poziom wody :/ oblecialem cala plansze w poszukiwaniu dzwigni czy czegos innego - nadaremnie POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 za łucznikami w korytarzu jest wajcha naścianie musisz strzelić do niej z łuku Fajna gierka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adar Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 wielkie dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ben123 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 pomórzcie wiecie morze na jakiej stronie jest solucja do knights of the temple :baranek: baranek: baranek: baranek: :banan: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 www.gamefaqs.com tam poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ben123 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 to jest po angielsku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 no prosze :> jaki spostrzegawczy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ben123 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 nie żartuj sobie tylko daj mi link z solucjo jak go posiadasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 przepraszam, blednie zalozylem ze w tych czasach znajomosc angielskiego jezt niezbedna ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ben123 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 masz ten link zreszto nie mogłem znalezc tam solucji do rzadnej gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Ta gra jest tak banalnie prosto,ze sieganie po solucje bylo by grzechem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ben123 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 a masz solucje to mi daj prosze. zacolem sie w 14 poziomie tam gdzie trzeba ustawic jakies planety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlok Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 mam pytanie- czy przeszedles juz ten 14 poziom, jak trzebaustawic te planety, bo bnie umiem sobie z nimi poradzic,o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu96 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 (edytowane) yo ! mam problem z ukonczeniem tej gry :/ dochodze do bodajze 16 misji, --KANAŁY , ladnie sie zaczyna zabijam kilku wrogów ale w pewnym momencie nie wiem co mam zrobic:/ moment jest taki : jest prosta droga z naprzeciwka wychodzi ok. 4 łuczników - usuwam ich ale niemoge isc bo jest dziura z wodą( sa tam beczki) i jak chce przeskoczyc pisze ze trzeba podniesc poziom wody :/ oblecialem cala plansze w poszukiwaniu dzwigni czy czegos innego - nadaremnie POMOCY Wychodzi dwóch łuczników :P. Ale mniejsza z tym obniżyłeś poziom wody, tak? to teraz idziesz tam gdzie obniżałeś i strzelasz z łuku w dźwignie :D w razie pytań pisz na prw, bo grę kilka razy przeszedłem :D. A jeszcze zapomniałem tak dla ścisłości jak strzelisz w tą linę to musisz po skrzynkach przejść tam gdzie miałeś skakać. Edytowane 22 Grudnia 2008 przez Szefu96 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Gratulacje, wygrales nagrode Srebrnej Lopaty, przyznawana wybitnym forumowym archeologom :P Taki hint na przyszlosc: sprawdzaj date posta, na ktorego odpisujesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...