Skocz do zawartości
Gość hydro2

Knights of the temple

Rekomendowane odpowiedzi

Ello.Ja z pytaniem odnosnie do w/w gry. Widzialem trailera w Conanie i mi sie bardzo spodobala bo lubie takie siekanki.Czy ktos z Was w to gral?? Prosze o opinie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yo ! mam problem z ukonczeniem tej gry :/

dochodze do bodajze 16 misji, --KANAŁY , ladnie sie zaczyna zabijam kilku wrogów ale w pewnym momencie nie wiem co mam zrobic:/

moment jest taki :

jest prosta droga z naprzeciwka wychodzi ok. 4 łuczników - usuwam ich ale niemoge isc bo jest dziura z wodą( sa tam beczki) i jak chce przeskoczyc pisze ze trzeba podniesc poziom wody :/

oblecialem cala plansze w poszukiwaniu dzwigni czy czegos innego - nadaremnie POMOCY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yo ! mam problem z ukonczeniem tej gry :/

dochodze do bodajze 16 misji, --KANAŁY , ladnie sie zaczyna zabijam kilku wrogów ale w pewnym momencie nie wiem co mam zrobic:/

moment jest taki :

jest prosta droga z naprzeciwka wychodzi ok. 4 łuczników - usuwam ich ale niemoge isc bo jest dziura z wodą( sa tam beczki) i jak chce przeskoczyc pisze ze trzeba podniesc poziom wody :/

oblecialem cala plansze w poszukiwaniu dzwigni czy czegos innego - nadaremnie POMOCY

Wychodzi dwóch łuczników :P. Ale mniejsza z tym obniżyłeś poziom wody, tak? to teraz idziesz tam gdzie obniżałeś i strzelasz z łuku w dźwignie :D w razie pytań pisz na prw, bo grę kilka razy przeszedłem :D. A jeszcze zapomniałem tak dla ścisłości jak strzelisz w tą linę to musisz po skrzynkach przejść tam gdzie miałeś skakać. Edytowane przez Szefu96

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi