txc Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 mam taki problem z GF3 TI200 128 MB. Taktowanie normalne 175/400. Pamięci Hynix 5ns, GPU taie jak przy TI500 (A5), ale z napisem TI200. Karta w Dosie pokazuje smieci i nie chce normalnie wejsc wo winXP do czasu az pare razy przeinstaluje sterowniki (detonatory). Jak juz zalapie to znikaja artefakty w dosie i chodzi normalnie do czasu jak znowu cos sie nie popsuje, (np. zmienie ustawienia lub czasami jak sie gra zwiesi). Mój konfig Barton 2500@3200 512 DDR400 Twimos, Abit NF7-S rev 2.0 zasilacz Cheiftec 360W. Wie ktos co to moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
txc Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 dodam jeszcze ze zmiana biosu nic nie dala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider21 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Sprawdz napiecie na agp moze jest za niskie lub moze zwiekszyles czestotliwosc taktowania agp lub poprostu pamieci ci siadaja na karcie i sprawdz chlodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Przeinstaluj winde , może za bardzo przekreciłeś zasilanie spoko masz ale chyba karta siada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
txc Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 winda swierzutka. jakie napiecie na AGP macie? Ja mam ustawione w BIOSIE 1,5V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Karte masz od nowowsci , czy kupiles uzywana ? Bo mi to podpada pod przegrzane pamiatki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
txc Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 sciagnolem radiatorki z pamieci i okazalo sie ze pasata (klej) termoprzewodzaca pod wplywem temp rozlala sie na nozki jednej z kostek. Poprawilem to i jak narazie chodzi w porzadku. Jezeli teraz nie bedzie dzialal to jeszcze sprawdze na paru innych kompach jak to nie pomoze to znaczy ze mi grafika zdechla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 no to wszystko juz jasne . Miales zwarcie i stad te arty . Wedlug mnie to teraz juz wszystko powinno smigac bez problemu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...