jotmar Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 właśnie robię sobie moda obudowy i spieprzylem projekt, żal mi było ciąć plexi, w ramach ratowania projektu kombinuję co by tu zmienić i wpadłem na pomysł, aby na spodzie obudowy położyć lustro czy ktoś już coś takiego robił czy jestem prekursorem ?? oświetlenie 28 red diód będzie w płaszczyźnie prostopadłej do lustra jeżeli popełniam jakiś błąd to ocućcie mnie, bo właśnie wpadłem w amok przerabiania :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Powinno fajniw wyglądać z tym lustrem jak skończysz zapodaj fotke na forum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 niezly pomysl w sumie :), powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 zamiast lustra mozna tez przyklejic lustrzana folie samoprzylepna, efekt nie ten sam ale zawsze cos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 ja mam w budzie 10 superjasnych czerwonych diod a mam bigtowera i wyglada zaje...isce to jak dasz z lustrem to bedziesz mial niezly burdel w pokoju i niebedziesz musial wstawiac zaslon czerwonych hihih :mrgreen: a tak powaznie to na pewno bedzie super wygladac jak sie to swiatlo rozproszya jakbys dal jescze lustro z boku gdzies i zrobil maly pryzmat to jusz calkiem odlot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 burdzyk, z tym pryzmatem to niezły pomysł, na ściance gdzie jest mocowana mobo jest dużo wolnego mejsca i tylko widać blachę, więc tam też walnę lustereczko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...