wojs Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Topic będzie na luzie. Ciekaw jestem, gdzie kto poznał swoją obecną dziewczynę/małżonkę. Wydaje mi się, ze większość poznała na imprezie a część poprzez sieć. A moze się mylę? Piszcie, jak to było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 sieć :D jakos tak wyszło samo z siebie, nic na siłę przyszło i jest :D to ona mnie złapała :wink: plus do tego kilkanascie zbiegów okoliczności bardzo dziwnych i jest :D love........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Czyli jak na razie sieć. :) U mnie największa miłość to z... sieci również. Ostatni związek to z uczelni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 na studiach...rozkrecalo sie 3 miasiace , az w koncu "zwiazalismy sie" :D juz 1 rok i 3 m-ce prawie razem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Ja moja w zasadzie to w Grecji poznalem, zeby bylo smiesznie. Ale to Polka :). Juz szesc lat prawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 sieć :D poklikasz ? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Na Rokotece w Bravo ( gliwice ) ( choc ter rocki te teraz to juz nie to :( ) , pozniej wyjaz ze wszpolnymi znajomymi , 1,5 roku razem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 ja rowniez "siec" :) a konkretnie gg, minely juz dwa lata od wspanialego hej...:) caly czas mam pierwsza rozmowe w archiwum jako pamiatka :);) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Ja moją obecną poznałem poprzez wspólną przyjaciółke...uznała ze pasujemy do siebie i nas zapoznała... udało się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 sieć :D poklikasz ? :lol: :lol: :lol: nom bez kitu nie klikam własnie w ten sposob o ktory ci chodzi ale to byl wyjatek sam niewiem czemu poklikalem no i stad później szereg zbiegow okolicznosci itd..................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noiser Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 forum internetowe, wpierw wspolne zloty forumowiczow, potem jakies spotkania w dwojke, prawie pol roku znajomosci i w koncu jakos tak sie stalo ze jestesmy ze soba, juz prawie pol roku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 ja swoja poznałem idac sobie spokojnie po ulicy i widze ze ida jakies dwie laski to se podeszłem i sie poznałem wziołem numery telefonow no i zadzwoniłem do jednej no i juz 2,5 roku :) a o innych nie bede pisał bo piszemy o ostatniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 caly czas mam pierwsza rozmowe w archiwum jako pamiatka wklej log'a :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 ja swoja poznałem idac sobie spokojnie po ulicy i widze ze ida jakies dwie laski to se podeszłem i sie poznałem wziołem numery telefonow no i zadzwoniłem do jednej no i juz 2,5 roku :) a o innych nie bede pisał bo piszemy o ostatniej :) I to mi się podoba! Brawo!!! Podszedł, wziął i ma już 2,5 roku! ;) Spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 uczelnia :) rok i trzy miesiace :D jestesmy pierwsza para jaka powstala na naszym roku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 W knajpie, na jakiejś zamkniętej imprezie. I co najśmieszniejsze to teściowa (wtedy to jeszcze nie) ostrzegała moją Kasię, że broń Boże faceta z knajpy, bo jak on w knajpie siedzi to co on może być wart i takie tam ble, ble, ble. No i stałem się jako ta łajza knajpiana najukochańszym zięciuniem w Europie Środkowej (bez kitu, większość ludzi chciałaby mieć taką matkę, jaką ja miałem teściową - niedawno, niestety, zmarła). A i Kasia jakoś przez te dziewięć lat nie narzeka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 wakacje :>wakacje :>wakacje :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 sieć :D poklikasz ? :lol: :lol: :lol: Cze!!!!!!!!!! S kont klikash?!!?!?!?! ile mash lat?!?!!?@?! sloochash hiphop?!?!?!?! ;]]]] To jest m/w autentyk ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolores haze Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 swoja druga poloweczke poznalem na studiach. juz sie ciagnie to ponad dwa latka.. i jest zaje.... fajnie :) Cze!!!!!!!!!! S kont klikash?!!?!?!?! ile mash lat?!?!!?@?! sloochash hiphop?!?!?!?! haha.... nice :) haahha... :lol: 8O :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 swoja druga poloweczke poznalem na studiach. juz sie ciagnie to ponad dwa latka.. i jest zaje.... fajnie :) Cze!!!!!!!!!! S kont klikash?!!?!?!?! ile mash lat?!?!!?@?! sloochash hiphop?!?!?!?! haha.... nice :) haahha... :lol: 8O :D To ona jest na avatarze? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Niestety Net. Poznać porządną panienke w necie - baaardzo ciężko (nie wsiadajcie na mnie, wiem co mówię, net mam kilka lat i z netu "znam" kilka panienek). Ale za to teraz jestem wolny "rajski" ptak :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Ty wariacie [xxx] piekna akcja ... "podeszłeś","wziołeś" numer tylko gratulować m.in. odwagi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 sieć :D poklikasz ? :lol: :lol: :lol: Cze!!!!!!!!!! S kont klikash?!!?!?!?! ile mash lat?!?!!?@?! sloochash hiphop?!?!?!?! ;]]]] To jest m/w autentyk ;] no ja podobnie ale jakos rozmowa zaczeła sie całkiem inaczej jak te wszystkie standardowe gadki...juz niepamietam bardzo, moja girl pewnie pamieta. internet rulezz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Cze!!!!!!!!!! S kont klikash?!!?!?!?! ile mash lat?!?!!?@?! sloochash hiphop?!?!?!?! ;]]]] To jest m/w autentyk ;] Niewiesz co się robi w takich sytuacjach :?: :?: A ja wiem :mrgreen: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 A moja poznalem w szkole byla to kolezanka mojego kumpla :), gdzies w 6-7klasie podst.?! i byla dlugo moja kolezanka, az sobie uswiadomilem ze to ona :) Ale zanim zostala moja moja girl to musialem niezle sie nameczyc o jej wzgledy hehe twarda sztuka :> I po jakis 2-3latach znajomosci - byla juz moja :> 23kwietnia mina nam 3lata i 6miesiecy - tyle czasu z jedna kobieta ufff horror ;) A jak to moj kolega zabawnie powiedzial, jak uslyszal ile czasu jestem z jedna kobieta - "Przy jednej dziurze to i nawet kot zdechnie..." pozdr. Update: Czyli lacznie znam ja ponad 6lat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Cze!!!!!!!!!! S kont klikash?!!?!?!?! ile mash lat?!?!!?@?! sloochash hiphop?!?!?!?! heh daje glowe, a moze i wiecej za tak to wygladalo :P szukac milosi w internecie? nieee, to juz skrajnosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Hej jestem Ania, mam 12 lat, szukam kolezanek i kolegow Czesc Aniu, tu Wojtek, tez mam 12 lat.... ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Cze!!!!!!!!!! S kont klikash?!!?!?!?! ile mash lat?!?!!?@?! sloochash hiphop?!?!?!?! szukac milosi w internecie? nieee, to juz skrajnosc :) a jak sama cie znajdzie ?? :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Hmm poznałem na boisku do gry w noge przy szkole :) a było to w 8 klasie podstawówki a teraz jestesmy na 3 roku studiów to nie wiem ile to lat razem (zakochani czasu nie mierzą :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...