_Rebel_ Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 normalnie wojwar przybij piateczke za opis twojich ,,zdobyczy" internetowych,dawno sie tak nie usmialem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Tak, to przypomniał mi się taki krótki dowcip. 'Idą dwie panny ulicą, jedna brzydka a druga też z irca' ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 6. Poszedłem do knajpy to kelnerka zapytała się czy podać to co zwykle ;) Laska była ... jakaś dziwna ;) śmierdziało od niej :lol: jak rybami to normalne... btw. moj kumpel ma dziewczyne, ktora mieszka w Gdansku O_o Rzeszow->Gdansk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Wiesz no, znam na przykład parę kraków - gdańsk :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 z rzeszowa dalej (pkp okolo ~2h :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Moją poznałem w szkole, a dokładniej w tej samej klasie gdzie jestem i ja hehe i tak po niecałych 3 latkach zaczęło cos iskrzyć. 13.04 właśnie mineło 6 m-cy :D Pozdro. Po przeprowadzce do wro w akcie desperacji dorwałem się do IRC (4 lata temu) - i tam próbowałem szukać laseczek... A czemu mnie cytujesz? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 A czemu mnie cytujesz? :? uraziłem cię tym ? już zmienione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 hehe niezle wyznania ;) TV romantica ;) no coz z praktyki moge powiedziec, ze mialem chyba duze szczescie, bo akurat znam dwie wyjatkowe niewiasty zarowno pod wzgledem urody i inteligencji poznane na ircparty no i przez irca :) to taki przyklad, ze sa jednak wyjatki od powiedzonek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 A czemu mnie cytujesz? :? uraziłem cię tym ? już zmienione Nie poprostu się ździwiłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 A jeśli chodzi o kobiety.... Nie wnikając w szczegóły - ja zawsze tylko poznaję czyjeś kobiety... :x Jakoś te "wolne" mnie nie pociągają... :?stary.... normalnie pokrewna dusza, niestety tez mam takiego pecha, a problemow z tego wiecej niz przyjemnosci i moze nie bede pisal jak i gdzie je poznawalem, bo to one same jakos tak... :roll: wojwar - szacuneczek, ze w ogole miales odwage sie z takimi spotac, ja po prostu od razu urwalbym kontakt "po pierwzej fotce" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Nic nie chę mówić, ale mbyły kobitki z gg, czatów, irca, randek itd. Z jedną wyszło na 10 miesiecy. Wspominam ją do teraz, chociaż zerwaliśmy 1,5 roku temu... ech... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 ja myslalem ze wyrwe cos na tweak'u :) ale tu niestety same chlopy i zeby jeszcze tego bylo malo ciagle cos kreca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Wiesz no, znam na przykład parę kraków - gdańsk :> Niemożliwe :) Heh, ja też miałem związek na odległość. No i się zakończył. Całe szczęście zresztą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 99,9% lasek w necie to Pasztety.... poza tym co to za elektronioczna miłość... Ja swoją poznałem w swojej szkole, a dokładniej na lodowisku Kumpel mnie z nią poznał... Jest wprawdzie rok starsza ale mnie to nie przeszkadza :D gorzej z tym ze jest jakies 5cm wyższa ode mnie i to juz bedzie od stycznia.... Aha i szczerze odradzam tzw. PNJN... zwane potocznie pininkami, które siedzą w klubach i szukają chłopaka tylko na jedną noc (PNJN=panienka na jedną noc) podrywają takich lamerkow, ktorzy zaczynają sobie robić nadzieje a potem laski go kompletnie olewają...... Szuaknie dziewczyn przez neta to głupota.... polecam bezpośredni kontakt... a jak wam troche wstyd, czy sie boicie idźcie z qmplem zawsze raźniej :) :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 99,9% lasek w necie to Pasztety... ........ ...Aha i szczerze odradzam tzw. PNJN... zwane potocznie pininkami, które siedzą w klubach i szukają chłopaka tylko na jedną noc (PNJN=panienka na jedną noc) podrywają takich lamerkow, ktorzy zaczynają sobie robić nadzieje a potem laski go kompletnie olewają...... Szuaknie dziewczyn przez neta to głupota.... polecam bezpośredni kontakt... a jak wam troche wstyd, czy sie boicie idźcie z qmplem zawsze raźniej :) :) :) :) chyba ze samemu sie idzie z nastawieniem "na jedna noc" :twisted: ...... ale wtedy moze byc tak ze sie budzisz rano i laska wystawia Ci rachunek :D co do "pasztetow" to raczej masz racje, ale nie calkiem :P. Mozna pogadac z jakas przez czata/gadu, ale tez sie spotkac nalezy, tyle ze przed spotkaniem nie robic sobie zadnych nadzieji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 ja myslalem ze wyrwe cos na tweak'u :) ale tu niestety same chlopy i zeby jeszcze tego bylo malo ciagle cos kreca :D Wiesz, ja na poczatku myslalem, ze awatary to zdjecia uzytkownikow... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Wiesz, ja na poczatku myslalem, ze awatary to zdjecia uzytkownikow... ;) Zwłaszcza to widać po avatarach The_Structor, ParanoiK, Elpawlakos i na moim :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 ja tam swoja pIękną poznalem na obozie azs rocznika zerowego przed studiami -ognisko, kielbaski te saprawy. Jak dzis pamietam ze wtedy wszystkie laski plakaly po zmarlej wlasnie laydy Dianie- od tego sie zaczeło. Pod koniec obozu juz bylismy razem :) i tak było przez cale 5 lat studiowania w Poznaniu - jak to wytrzymalem tego nie umiem powiedziec teraz singiel i na razie mi to odpowiada, choc jak widze wiossenie poubierane laseczki to mam ochote zmienic zdanie... ktos pytał w zwiazki na odległosc? nie wierze w cos takiego, chyba ze na krotka chwile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 hehe niezle wyznania ;) TV romantica ;) no coz z praktyki moge powiedziec, ze mialem chyba duze szczescie, bo akurat znam dwie wyjatkowe niewiasty zarowno pod wzgledem urody i inteligencji poznane na ircparty no i przez irca :) to taki przyklad, ze sa jednak wyjatki od powiedzonek :) Wiec dwie powiadasz ? Hmmm... no, to jedna chyba mozesz odstapic... :wink: :lol: Szczesciarze - ja to jakos zawsze spotykam takie 'niekompatybilne' intelektualnie :( I nie pisze o necie - bo tutaj to nie poznalem jeszcze zadnej :) I nawet nie bede probowal - kota w worku sie nie kupuje :) Niezly byle ten motyw o czarnych dziurach i rozszerzaniu wszechswiata :lol: Problem w tym, ze jak tak mowie na codzien... :cry: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Niezly byle ten motyw o czarnych dziurach i rozszerzaniu wszechswiata :lol: Problem w tym, ze jak tak mowie na codzien... :cry: :wink: :wink: Wiesz, nie chce Cie urazic ale tez taki troche nietwarzowy jestes (mowie o avatarze)... ... ... :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Wiesz, nie chce Cie urazic ale tez taki troche nietwarzowy jestes (mowie o avatarze)... ... ... :mrgreen: normalnie rozmontowales mnie tym tekstem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Wiec dwie powiadasz ? Hmmm... no, to jedna chyba mozesz odstapic... :wink: :lol: Szczesciarze - ja to jakos zawsze spotykam takie 'niekompatybilne' intelektualnie :( I nie pisze o necie - bo tutaj to nie poznalem jeszcze zadnej :) I nawet nie bede probowal - kota w worku sie nie kupuje :) Niezly byle ten motyw o czarnych dziurach i rozszerzaniu wszechswiata :lol: Problem w tym, ze jak tak mowie na codzien... :cry: :wink: :wink: no nie mam aktu wlasnosci ;) , wiec raczej nici z tego - poza tym obydwie zajete :) wtedy kiedy siedzialem troche na ircu to byly inne czasy i ludzie tez - dzisiaj nastala moda na czaty, ktore sa siedliskiem m.in. slodkich lasek, ktore poza stylem barbie girl nic soba nie przedstawiaja, a idealem co drugiej jest "posiadanie" bogatych sponsorow, zeby przetrwac swoje zycie jako dmuchana lala :P Wrzuc ogloszenie na jakis serwis randkowy ze zdjeciem kopyta ;) Na Twoja noge napewno jakas poleci i bedzie w miare kompatybilna np jakas kulawa jednonozna sie znajdzie wolna i inteligentna ;) Na dluzsza mete jedna noga Ci nie wystarczy i musisz miec druga ;) Chyba, ze sobie drewniana sprawisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Co wyscie sie przyczepili do mojej wspanialej, umiesnionej, ksztaltnej stopy ? Zazdroscicie ? :wink: Niestety prawde piszesz o przecietnych przedstawicielkach plci pieknej spotykanych w 'powszechnych' netowych miejscach. Niestety, taka tendencje spadkowa mozna tez od jakiegos czasu zauwazyc nie tylko w necie :( Ot, jeden z negatywnych objawow konsumpcyjnego stylu zycia w dzisiejszej Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Odkopie antyk ale dopiero teraz zobaczyłem ten temat :] (nie bedzie ponktuff? :] ) U mnie zaczęło sie od tego ze udzielałem korepetycji z chemii :) 4 lata pykło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) Eh jak ktos z was ma jakies problemy ... i nie jest za stary to moze sprobowac z epuls.pl :) Całe szczescie nie jest to miejsce w ktorej znajduje sie same małolaty czy jakies przedziwne stworzenia, jest tak wiele zajebis.. panien :) Zwłaszcza ze ktos odwazny mzoe zrobic sobie profil z własnymi zdjeciami ;) Przyciagnie uwage wielu - pewne ;p Polecam ... ;) A co do dziewczyn (z gg.. bo z irca nie korzystam) coz ja ogolnie jestem szczesciarzem i choc faktycznie wiele ejst brzydkich badz tempych i zarazem paskudnych to jednak taka łatwo przeciez poznac po tym jak psize ;) Od kad mam net poznałem troche bardzo fajnych panien ;) Czesc w dodatku bardzo ładnych.... :) ps. FumFel_20 i bardzo dobrze ze okopałes bo miło sie czyta takie tematy :) Edytowane 4 Stycznia 2006 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 W PL jeszcze internet praktycznie nie istnial. GG jeszcze nie bylo w umyslach ich tworcow. Wiec poznalem swoja polowke w zwykly na ten czas sposob na dyskotece. Zlozyla mi zyczenia urodzinowe i mnie wzielo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Któregoś dnia przyszła do mnie kumpela z roku przepisać wykłady i wzięła ze sobą koleżankę, no i koleżanka mi się spodobała z wzajemnością :) . Oboje mieszkamy w jednym mieście i co z tego, skoro autobus przy dobrych wiatrach jedzie pół godziny, a najczęsciej więcej. Kiedyś miałem dziewczynę (ja poznałem na imprezie u znajomych), która mieszkała 13 km ode mnie, i autobus do niej dojeżdżał w 15 minut, gdzie tu logika :) Wcześniej były próby poznania dziewczyny przez neta, ale zawsze jak z jakąś zaczęło się lepiej gadać, to na żywo już nie mieliśmy wspólnych temtów lub okazywało się, że mam za słabą kartę graficzną B) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Impreza u mnie w domu :D, nagle sie pojawiła. Teraz juz prawie 2,5 roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 późne wakacyjne rano, wychodzę od kumpla z klatki, głowa boli, a ona tam siedzi ;) i ma najładniejszy uśmiech na świecie ;) rano jeszcze nie (powiedziałem coś w stylu głowa mnie boli idę się przespać do domu) ale już po południu miałem jej numer telefonu,, kilka dni później wprosiłem się do niej na herbatę,,, i tak jesteśmy już razem jakieś 3,5 roku ;) i jest fajnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) Na czacie (tak wiem lol) poznalem jej kolezanke i jak sie spotkalem (nie pytajcie lepiej po co) znimi to poznalem mojego misia:) ale glupia historia:) a najlepsze jest to ze mieszkala 2km obok mnie... i chodzila z moim bratem do tej samej klasy hehehe Edytowane 5 Stycznia 2006 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...