Chudzinka Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Witam Napiszcie czy do plyty glownej z socketem 478 mozna wlozyc P4 Mobile? dzieki z gory pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Z tego, co mi wiadomo nie ma on tej balchy rozpraszającej ciepło... Sam jestem ciekaw, czy zgodne są wyprowadzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zark7 Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 do plyty z socketem 478 mozna wlozyc p4 mobile (nie centrino) brak blachy w niczym nie przeszkadza, to chyba nawet lepiej jesli chodzi o odprowadzanie ciepla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 476 ? chyba 478 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudzinka Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Fakt mala literówka ale już sie poprawiłem :) . A jak to wyglada z corem? Mobile ma 1.2V Pentium 4 Northwood 1.525V. Czy zwykła płyta ma możliwość obsługi takiego napięcia :?: i jeszcze jedno pytanie jak wyglada sprawa wydajności względem normalnego P4 :?: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Raczej wątpie, płytki teraz sprzedawane s478 mają napięcie przystosowane dla northwoodów i willametów więc najmniejsze 1,525 wątpie żeby dało się zjechać do 1,2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Wszystko co widzie prescoty może zejść tak nisko. Brak heat-spreadera to po częci wada. Ktoś na tweaku za czasów pierwszych nortwood-ów zdjął heatspreadera temp były niższe ale za to wachania temperatury były troche większe. Pamiętam że to PIV sie po takiej operacji lepiej kręciły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zobacz mój podpis i będziesz wiedział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...