Jeff_8 Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 czesc mam problem z outlookiem. pokazuje mi czas godzine wczesniej przy wysylaniu/odbieraniu wiadomosci oraz ustalaniu np spotkan w kalendarzu. serwer pocztowy to exchange, ale nie sadza aby po jego stronie byl problem, u reszty uzytkownikow wszystko gra. ustawienia strefy czasowej sa prawidlowe, system pokazuje prawidlowa godzine, nawet w opcjach kalendarza w Outlooku gdzie wybiera sie strefe czasowa jest ok. mial ktos podobny problem ?? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Raz jedyny zostawilem to go..o w systemie na dluzej niz 5 min. Po zorientowaniu sie ze cudny produkt naszej najmilszej firmy dziwnie znieksztalca daty (i kodowania) maili nastapila jego destrukcja i zmiana programu pocztowego na kawalek mutta przy fetchmailu na skrawku shella. Najprostsza wersja zmien program pocztowy -> z tym nie warto sie uzerac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeff_8 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 hehe, w tym problem ze nie moge bo to nie u mnie... ale na 90 procent jestem przekonany ze to wina programu. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...