e!Gr00bY Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Macie może linka do wersji 927 ? To jest ta co zajmuje po skakowaniu ok. 9xx mb... Chciałem zobaczyć jak ten UT wygląda i działa u mnie na sprzęcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Popieram. Może byście zapodali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Popieram. Może byście zapodali...ej ludzie no zna ktos linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Trochę sie późno obejżeliście :lol: :lol: Ja to mam od 3 miesięcy jka nie dłużej. Wasza strata- podawałem kiedyś linka tutaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"]Macie może linka do wersji 927 ? To jest ta co zajmuje po skakowaniu ok. 9xx mb... Chciałem zobaczyć jak ten UT wygląda i działa u mnie na sprzęcie. Wygłąda extra ( patrz http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=6744&highlight= ) :P i na twoim sprzęcie będzie chodził cool 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"]Macie może linka do wersji 927 ? To jest ta co zajmuje po skakowaniu ok. 9xx mb... Chciałem zobaczyć jak ten UT wygląda i działa u mnie na sprzęcie. Wygłąda extra ( patrz http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=6744&highlight= ) :P i na twoim sprzęcie będzie chodził cool 8) Czytałem ten topic i właśnie on zadecydowałem o tym, że poszukuje tego UT2003. Ps. Ściągam teraz wersję demo (246MB) i mam już 20MB... Zobaczymy kiedy ściągne... Jako wyjaśnienie podam, że ściągam u kolegi przez SDI, a nie u siebie przez modem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Trochę sie późno obejżeliście :lol: :lol: Ja to mam od 3 miesięcy jka nie dłużej. Wasza strata- podawałem kiedyś linka tutaj :) Którą masz wersję i ile zajmuje... Ps. Nie podasz jeszcze raz linka koledze z forum? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Ta wersja 246MB ( chyba ) jest tragiczna :( Nie ma textur na botach, malo mapek, ogólnie można powiedziec bajzel :twisted: Ja mam wersje ktora spakowana zajmuje 927MB ( chyba ) i ma limit 15 dniowy :) Ale od czego są cracki :twisted: Mam dokładnie build 927 i on jest naprawde cool :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Hmm Na Direct Connect jest tego pełno :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Hmm Na Direct Connect jest tego pełno :twisted: Thx. Sprawdzę. A mogę chociaż nazwę pliku zipa wersji 927 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Jest w częściach :) Od ut2003.part001 do ut2003.part065 + crack :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Ten link już na 100% jest nie aktualny, który podawałem. A jeżeli o moją wersję....u mnie nie ma Triala 15 dniowego- usunołem go crackiem :lol: 8) Właśnie rżnę w niego i wyszedłem tylko, żeby napisać post 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 A moze masz cracka do MultiPlayer? Ja mam niby cracka do MP ale działa tylko na LANIE :( A ja chciałbym np. założyć server z hasłem :P i tam grać z kumplem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 ? Nawet nie odpalałem multiplayera :) Jak singla przejdę, zabiorę się za multi PS. a ci, co nie mają tej wersji(927), to muszą czzekać jeszcze rok :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 kurcze czy ktoś z was zna może jakiś link gdzie można sobie pobrać tą gierke. Slayer wcześniej dał taki link ale teraz jest on już nieaktualny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...