lopik_ Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23717958 bo troche to tanie mi sie wydaje :wink: czy jest taka możliwość że te kabelki są gorszej jakości czy jak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 np te hdd maja tylko 45cm - wiec sprawdz, czy wystarcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 ale mi chodzi bardziej o jakość tych kabelków np. czy lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> jakieś firmowe czy czy zwykłe np. te na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 DROGIE te kable, na gieldach bodajze takie cos idzie po 19zl dostac a tu 29 i jeszcze przesylka ja tam kupilem od kumpla CM za 3paczki i jest git ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 DROGIE te kable, na gieldach bodajze takie cos idzie po 19zl dostac a tu 29 i jeszcze przesylka ja tam kupilem od kumpla CM za 3paczki i jest git ;) tylko tu masz komplet 2*hdd i 1*fdd. IMO dosc tanio, ale nie wiem jaka jakosc. poza tym troche krotkie te 45cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 A ja dostałem do Epoxa 2 kable ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 @Pocahontas ja tez "dostalem" z MSI, ale mi w sklepie podrabali chamy %^%$^%$& :/ pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 no to nie wiem czy kupić te czy lepiej dołożyć pare zeta i kupić firmówke :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 no to nie wiem czy kupić te czy lepiej dołożyć pare zeta i kupić firmówke :? Ja kupilem takie na gieldzie i sa okropne :D Tzn na zdjeciach tego nie widac ale przy koncach masz takie gumowe nakladki na zlacza i wszystko by bylo fajnie ale one nie sa przyczepione do zlaczki i sie ssuwaja... efekt jest taki ze masz 40 kabelkow w roznych kolorach na wierzchu :D W dodatku sa strasznie twarde i jak masz mala bude to mozesz miec problemy z upchnieciem ich :( Cena nawet przyzwoita i jak masz smykalke i sprawna raczke to moze sobie z tym jakos poradzisz... mi sie nie udalo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 u mnie w kraku w sklepie na ul. Kujawskiej te kable sa po 14 zeta i sa rozne kolory i wygladaja bardzo porzadnie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 drogo ja takie kabelki tylko czarne kupilem za 19zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 15 zeta w szczecinie w MEDIA MARKT!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Syskie te magiczne kabulki takie bułowate przy złączach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 hmm a co powiedzie o tych AKASA z heh.pl ? interesuja mnie 90cm w metalowych koszulkach - uzywal ktos tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...