Skocz do zawartości
=B@rtek=

Ludzie pomocy!!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam bardzo poważny problem,mianowicie ostatnio spaliła mi sie karta muzyczna(była ona zintegrowana) kupiłem sobie nową karte myzyczną o nazwie CMI8738 4CH c-media(do której można podłączyć 4 glośniki +1 bufor),ja mam podłączone zwykłe 2 głośniki.Myślałem ze wszystko działa pożądnie a tu w grach nie mam głosu(głos w grach <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> mi sie po jakimś czasie albo jak ustawie w opcjach Dźwięk 3D ale i tak po nowym uruchomieniu gry znowu zupełna cisza)głosu ruwnież nie mam w filmach,mam najnowsze kodeki i nie działa.Głos jedynie mam przy słuchaniu muzyki albo przy pracy na kompie tzn.od gadu-gadu dźwięk jest itp.Wydaje mi się ze to jest wina sterowników.Wie może ktoś skąd ściągnąć do tej katy najnowsze sterowniki?? :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

regulamin forum:

II. Użytkownik zobowiązany jest dbać o porządek na forum; w tym celu należy:

5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi.

Zmień tytuł tematu> przycisk Dołączona grafika przy pierwszym poscie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi