Revoltec Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 TAK jak w temacie obecnie karta chodzi na 482/680 :twisted: jak wyżej podkręce ram to zaczynają pojawiać sie krechy Teraz mam przyklejone pociete radiatory na taśmie dwustronnej bo nic innego nie miałem.Powiedzci mi czy jak kupie REVOLTEC te radiatory z komputronika to czy pomoże.Jestem NAstępcą BARTONA bo zostałem wyżucony z tweaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Raczej nie jesli ramek sie nie grzeje a sa krzaki to nie ma co ładowac kasy w nowe radiatorki bo i tak prawdopodobnie nic to nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revoltec Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 yasiu22 jaki masz wynik w 3d marku 2003.A ram się grzeje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 yasiu22 jaki masz wynik w 3d marku 2003.A ram się grzeje. Po maxymalnym wykręceniu miałem 4.1K z hakiem nie pamiętam dokłdnie.Co do pamieci to były ciepłe nawet gorace jak dałem grafie popalic na jakiejś mocnej gierze ale po załadowaniu chłodzonka radiatorki były letnie. A teraz czekam do jutra na odbiór grafy bo padło zasilanie na karcie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...