(D)jur(on) Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Wiadomo że pszenoszony jest serwer Tweak.pl. na stronie zastępczej jest tekst "Mogę jeszcze dodać, że po przenosinach czeka Was niespodzianka :)" Jam myślicie co to będzie za niespodzianka. Każdemu po wymażonym procku :D ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Wiadomo że pszenoszony jest serwer Tweak.pl. na stronie zastępczej jest tekst "Mogę jeszcze dodać, że po przenosinach czeka Was niespodzianka :)" Jam myślicie co to będzie za niespodzianka. Każdemu po wymażonym procku :D ? Jak już, to po wy(s)mażonym procku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 A jak ja na pisałem :D He literówke zrobiłem :D Ale wysmażony procek tez sie przyda zawsze go mozna sprzedac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 he he a ja wiem co bedzie .. ale nie powiem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 pewnie extremalne podkrecanie Athlona Xp 1700+ AGOIA 9 wraz z pamieciami PC 3000 i 3200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 ...a moze nowy dzial- modyfikacje obudow kompa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Lisek moze w przyszlym tygodniu bedzie miec niespodzianek zwiazana z modami obudow. I to ja bede nadawca tej niespodzianki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 najlepsza niespodzianka to taka, żeby Tweak w końcu działał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anthony_Meyson Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 nie oklamujmy sie. niespodzianki wlasnie dlatego sa niespodziankami ze nikt sie nie spodziewa co to bedzie ;-))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Moze wlasnie to bedzie ten dzial z modyfikacjami obudow. A moze podkrecanie 486DX4 100Mhz na 1 giga:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 checheche. poczekamy, zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...