Chaos Gdańsk Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 :twisted: jaki monitor polecacie do 900 zł :) 17 crt ?? szukajka wyrzuca dość nieaktualne dane. ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Heh,w sumie to zalezy jakie sa twoje oczekiwania,jak chcesz jakis monitor z lepszych firm to w sumie iiyama jest dobra tylko troche drozsza,ja mam LG F700P i tez nie narzekam,jego cena na dzien dzisiejszy to 700 zl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 samsungi sa fajne LG NEC tanie :E IIYAMA ja mam taki i tez jest fajny :E Vision Master 17" kupilem uzywanego za 500 zl :EEEEEE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Samsung 757 DFX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 NEC odpada widziałem 2 poprzeczne paski :( LG - generalnie nie mam zaufania :) narazie tendencja iiyama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 17" jesli gdzies dostaniesz to ja bym sie nie zastanawial. a do tych 2 paskow przyzwyczaisz sie wciagu tygodnia. LG odpada z wielu powodow - chociazby kolory :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Mam 17' Iiyame ma fajną funkcję dla graczy jak śmiga się po ciemnych miejscach to można rozjaśnić i wszystko widać. A tak to niezła konstrukcja piszę o tej w cenie 700 zł a nie o tej powyżej 1000zł. Stoi ona w drugim pokoju puźno już jak interesuje to podam pełną nazwę ale dopiero jutro. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 te paski w Diamontronie nie przeszkadzaja (mam Iiyame HM704UTC)... podobnie jest w trynitronie. uzywam tezz monitora z podpisu i obraz swietny... monitorek troche juz stary, ale dalej widze, ze ma lepsze parametry i obraz od niejednego nowego modelu w poobnej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 To nie paski ale pici ;) włosek, normalnie nie zwraca się na to uwagi Moja Iiyama LM704UT A Vision Master Pro 1413 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 NEC odpada widziałem 2 poprzeczne paski :( narazie tendencja iiyama. Dziwne wlasnie sziedze przed Nec Fe770 i za zadnego bata nie moge zobaczyc paskow na bialym tle wiec nie rozumiem czemu piszesz ze widziales jakies tam paski :o A cena taz fajna. :o Lg nie polecam jak juz bedziesz kupowal to iiyama albo samsung lub tez nec. Ale jak masz 800 zł to bierz Samsunga ja niestety mialem tylko 600 zl i padlo na Nec'a. Choc i tak jestem w 100 % zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Dziwne wlasnie sziedze przed Nec Fe770 i za zadnego bata nie moge zobaczyc paskow na bialym tle wiec nie rozumiem czemu piszesz ze widziales jakies tam paski :o A cena taz fajna. :o bo ten model z tego co widze nie jest na diamondtronie... przynajmniej w kilku opisach jakie czytalem brakuje tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Samsung 757 DFXdobrze gada ... polac mu :D pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Samsung 957MB takie coś jest za 1k złota i do tego srebrny, przwie przesądzone :) jednak padło na 19 nastke, czy nie ma nikt zastrzeżeń co do tego monitora ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 :twisted: jaki monitor polecacie do 900 zł :) 17 crt ?? szukajka wyrzuca dość nieaktualne dane. ?? W tej chwili tylko taki http://www.proline.com.pl/shop.php?prodid=...03255545f313927 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 bardzo fajny, ale daleko, a wysyłkom nie ufam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 bardzo fajny, ale daleko, a wysyłkom nie ufam :) jak jesteś z gdańska - to poszukaj na miejscu. Tam też są te monitorki (nie wiem ... może w PTR ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 a ja jestem zadowolony z mojego hyundaia Q790... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Samsung 957MB takie coś jest za 1k złota i do tego srebrny, przwie przesądzone :) jednak padło na 19 nastke, czy nie ma nikt zastrzeżeń co do tego monitora ? Jest ok, tylko sprawdz geometrie przed zakupem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 a na co zwrócić szczególną uwagę ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 a na co zwrócić szczególną uwagę ??? No przeciez ci napisalem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 A co sądzicie o NEC fe 990 zamawiam takiego w poniedzjalek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...