Skocz do zawartości
Chaos Gdańsk

MONITOR do 800 zł 17 crt

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 17' Iiyame ma fajną funkcję dla graczy jak śmiga się po ciemnych miejscach to można rozjaśnić i wszystko widać.

A tak to niezła konstrukcja piszę o tej w cenie 700 zł a nie o tej powyżej 1000zł. Stoi ona w drugim pokoju puźno już jak interesuje to podam pełną nazwę ale dopiero jutro.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

te paski w Diamontronie nie przeszkadzaja (mam Iiyame HM704UTC)... podobnie jest w trynitronie.

uzywam tezz monitora z podpisu i obraz swietny... monitorek troche juz stary, ale dalej widze, ze ma lepsze parametry i obraz od niejednego nowego modelu w poobnej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NEC odpada widziałem 2 poprzeczne paski :(

narazie tendencja iiyama.

Dziwne wlasnie sziedze przed Nec Fe770 i za zadnego bata nie moge zobaczyc paskow na bialym tle wiec nie rozumiem czemu piszesz ze widziales jakies tam paski :o A cena taz fajna. :o

Lg nie polecam jak juz bedziesz kupowal to iiyama albo samsung lub tez nec.

Ale jak masz 800 zł to bierz Samsunga ja niestety mialem tylko 600 zl i padlo na Nec'a. Choc i tak jestem w 100 % zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne wlasnie sziedze przed Nec Fe770 i za zadnego bata nie moge zobaczyc paskow na bialym tle wiec nie rozumiem czemu piszesz ze widziales jakies tam paski :o A cena taz fajna. :o

bo ten model z tego co widze nie jest na diamondtronie... przynajmniej w kilku opisach jakie czytalem brakuje tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi