SpEeEeD Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Witam poszukuje jakiegos dobrego bloku na GPU na radeona 9800 PRO . Wlasnie zamowilem se calyzestaw chlodzenia i mam male pytanko . Jakim polaczniem najlepiej zrobic 2 bloki , jeden na procka , drugi na radeona polaczone to wszytsko z chlodnica . Mysalem nad 2 rezultatami 1. Rurka od pompki idzie na procek , wychodzaca z procka idzie na karte grafiki i stamtad idzie do chlodnicy ( albo na samym pcozatku chlodnica od razu za pompka ) 2.Jest taka ze od pompki idzie rurka z trojnikiem , rozglaleznai sie na procka i karte i potem znwou w tronjnik i wraca do zbiornika albo chlodnicy . Co bedzie bardziej wydajne ??? W ktorym miejscu tego polaczenia wstawic chlodnice /? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 tak powinno byc najlepiej : pompa > nagrzewnica > cpu > gpu > pompa poczytaj troche na temat wc przed załozeniem bo to naprawde wielka skarbnica wiedzy na ten temat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Poszukja troszeczke ok? Prawie rok na forum, a nie szuka wcale :? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEeEeD Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zastanawailem sie nad SMART z bloki.pl , cyztalem rowniez o jakims podfrezowaniu o co w tym chodzi ( chodzi o wystajacy ten kwadratwoy kawalek bloku zebybardziej dotykal do rdzenia . Chodzi mi o radka 9800 PRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 no i jaki masz dalej problem ?? chłpopaki ci napisali jak podłaczyć !! jak chcesz porade jaki blok to najpierw poszukaj albo napisz chociaz ile masz kasy, jak nie duzo to ja ci moge proxime sprzedać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEeEeD Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 hmm kasa nie gra roli , chodzi o bezproblemowe podlacznenie do wezykow 15/16 mniejweicej i zeby w 100 % dzialalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 hmm kasa nie gra roli , chodzi o bezproblemowe podlacznenie do wezykow 15/16 mniejweicej i zeby w 100 % dzialalo Jak kasa nie gra roli http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4444...750555f424c5f43 [update] Sory to http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4444...750555f424c5f43 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Hehe, wspierajcie polskich producentów !! Only Atira from MCS !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Hehe, wspierajcie polskich producentów !! Only Atira from MCS !!ooooł yeeeeeeeeeee :D only Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 ONLY ATIRA aka PAWNEE ;] wlasciwie to atira jest by CFD a MCS ja tylko dystrybuuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEeEeD Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 hmm no nie az tyle :D Ja zaplacilem 400 zl za caly zestaw a tu blok 250 zl , troche tnaiej prosze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 gadales ze kasa nie gra roli :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEeEeD Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 wlasnie czytam o tym bloku PAWNEE i ATIRA tylko nigdzie nie moge znalesc info o rozstawie tych otworow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEeEeD Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 a i jeszcze jaki powienin byc krociec by pasowalo na wezyk 15/16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 wlasnie czytam o tym bloku PAWNEE i ATIRA tylko nigdzie nie moge znalesc info o rozstawie tych otworowpo co ci rozstaw otworow ? oba bloki maja topy pod ati i gf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEeEeD Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 hmm jakie topy , chodzi mi potem czy da sie to zalozyc na ta karte , bo czasmi sa niestandardwoe wymiary , u mnie jest kolo 55 mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 jest 57mm ;] ja mam niestandardowego FX'a i mam rozstaw jak w radku choc na fotach jest blok z topem pod standardowe efiksy. po co Ci taki duzy waz?? 12/16 wystarczy spokojnie. jak chcesz taki duzy to chyba w MCS nazywa sie on NK16 czy jakosc tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEeEeD Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 hmm dam wam linka co kupilem i sami ocenicie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23748244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 calkiem fajne. masz taki bloczek na CPU jak ja mam na NB i GPU, ale to nei jest wada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEeEeD Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 wlasnie probuje dopasowac do tego bloczek wodny na GPU ale po przecyztaniu instrukcji z MCS chyba pasowalby do tego Pk 12/14 i SM12/16 ale niestetuy na bloczkach takich nie moge znalesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...