Struthio Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 mam maly problem z TV-OUT'em Mam karte Geforce2 Ti z TV w manualu pisze ze trzeba podlaczyc tv do wyjscia i wcisnac auto-detect w wlasciwosciach ekranu ja podlaczam ale po wcisnieciu autodetect nic sie nie dzieje :/ (drivery wykrywajakoder TV Conexant Bt869) niepamietam jakie mam drivery (ver) napewno nie najnowsze ale jest zakladka Wybor Urzadzenia i na finkcje nView) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Moim zdanie to ty chyba pomyliłeś forum na jakim powinieneś to napisać. ale naciśnij właściwości ekranu następnie zaawansowane nView i juz powinieneś być w domu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Moim zdanie to ty chyba pomyliłeś forum na jakim powinieneś to napisać. ale naciśnij właściwości ekranu następnie zaawansowane nView i juz powinieneś być w domu :) i tam wybierz sobie telewizorek i jakis pal i po klopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 sprobuj tak gdybys w zaden sposob nie mogl uruchomic TV-outa to wylacz kompa odlacz monitor i podlacz tylko kabalek TV do karty i telewizora i wlacz kompa powinno zadzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 spróbuja n innych sterach , ja n. w moim GF DDR miałme problem z uzyskaniem opcji przełaczani na telewizor przy niektórych sterach.. na referencyjnych wszystkich działa... na niektórych niby jest opcja ale czarny obraz.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...