uff...AR Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Niemiec ty ignorancie, przeciez to Handy z Happy Tree Friends, a nie żaden kotek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m00n Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 no to witam ponownie po dosc dlugiej nieobecnosci bylem za granica w celach zarobkowych. wracam do liczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 m00n: witam.... ale nie kupuj za te pieniądze mocniejszego sprzętu do liczenia :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m00n Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 hehe spoxik nie mam takich planuff Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 ja tez juz wróciłem i liczę dalej dla olsztyna :D a moze juz niedługo zaprzegnę jakieś 2800+ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 nawet nie próbuj zaprzęgać :x :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Pageup zaprzegaj zaprzegaj ;] nie sluchaj genBB :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 luuuuuuuuuuzzzzuuuuuuuuuuuujjjjj ziom :D zaprzęge zaprzęge ale jeszcze trza troche zaczekać ale może w przyszłym tygodniu :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Mam nieśmiałe pytanie. Czy ktoś oprócz mnie liczy na poważnie w OAT :?: :evil: Wczoraj były 72 jednostki, z tego 68 moich. uff...AR się niebezpiecznie zbliżył, to wrzuciłem służbowe jednostki z tygodnia. Dzisiaj jest 65 sztuk, z tego 63 moje weekend'owe z firmy. Będzie coś jeszcze :?: A może zamknąć interes tak, jak to zrobił birdman z The B Team :?: :evil: Zaczynam już mieć tego powoli dość, chyba zacznę oszczędzać służbową energię. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 ja dzis daje 50 pakow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 ja dalem wczoraj 2 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m00n Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 ja wczoraj dalem 3 paki dzis tez beda 3 i powinno dziennie z mojej strony tyle byc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Nie lam sie Sikor, samnie liczysz, ja oddaje co poniedzialek, dzis wieczorem poleci okolo 57 jednostek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Dajcie mi linka do statystyk :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 ja jak pisalem wczesaniej... jestem na wakacjach i nie licze... bende w domu chyba w przyszla niedziele wiec zaczne liczyc... EDIT http://orion.setiatwork.com/cgi-bin/wkysta...pl&name=olsztyn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 no ja oddaje dziennie tak kolo 2-3 ale to dopiero od soboty ( nie było mnie) ale juz sie poprawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m00n Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 wlasnie siedze w cafe i zaprzeglem 6 kompuff athlony 1800+ do liczenia przez cala noc chyba sie cus przeliczy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 napewno cos sie przeliczy... a czemu tylko na noc ? niemoga kompy w dzien liczyc ? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m00n Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 bo siedze teraz na nocce a jak zostawie to napewno sie wlasciciel skapnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 ja licze, ale nie bylo mnie wiec komp pewnie stal wylaczony. osatnio oddaje jednostki jak jest taka potrzeba a na pewno nie oddaje w poniedzialki, bo to nie ma sensu. od wrzesnia znow powinnismy liczyc w miare normalnie, przynajmniej mam taka nadzieje. BTW mamy nowy certyfikacik: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 jupi new certyfikat :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 kolejne 2 ida!!kolejne 2 ida!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 co jest ludziska?? jak wy liczycie, ze takie zalosne wynika sa?? rok szkolny sie zaczal a liczenei dalej jest do doopy... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Ja oddaje co poniedzialek,dopiero mam 24 jednostki od wtorku rana naliczone :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 a mi 3 jednostki sie jebly!!!!!!! wrrrrrrrr co sie zwiesilo i poszly sie jebac!!!!! KUURWA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 co jest ludziska?? jak wy liczycie, ze takie zalosne wynika sa?? rok szkolny sie zaczal a liczenei dalej jest do doopy... :(No, tak jak mówiłem, chyba trzeba ogłosić out of service, bo powoli to wszystko staje się mało zabawne. :evil: Jeszcze, co prawda, nie zacząłem oszczędzać energii w pracy, ale dojrzewam. Ze składu OAT i wykazanych liczących komputerów (teoretycznie :twisted: ) na stronce shantillas'a wynika, że osiągi powinniśmy mieć porównywalne ze świętej pamięci The B Team, a tu doopa blada. :evil: Panowie, do roboty. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 ja oddaje co ponedzialek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 My na górze, Wy na dole? hmm :wink: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 chwila nieuwagi i... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 No i dobra. Staty u FiDA będą wyglądać ciekawiej. :P Nie chce mi się dzisiaj sprowadzać Was ponownie na dwunaste miejsce. Zbieranie jednostek z tylu komputerów i przygotowanie ich do transmisji jest bardzo upierdliwe i wystarczy mi taka robotka raz na tydzień. W poniedziałek znów się Was postawi do pionu. :wink: BTW, a może ktoś z naszych olewaczy, widząc staty, opamięta się i zacznie liczyć na poważnie :?: :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...