Niemiec Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Wszystkie te niby markowe ze znakiem UE to o kant obić w niektórych MOBO to nawet czujniki dla AIDY32 nie istnieją.a o co chodzi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Pewnie kontynuacja naszej rozmowy o markowych komputerach. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Tak np w firmie chciałem sprawdzić wydajność kompa Celina 2GHz (Compaqt) to nie wyszedł test pamięci (nie uruchomił się) i nie było odczytu temperatur budy i cpu oraz obrotów wentyli. Dalei nie testowałem bo i po co. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 i mamy 6 miejsce w rankingu, bo spadlismy z 5, ale za kilka dni znow powinnismy wrocic na 5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiolek Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 No to znowu wróciłem do zabawy.Trzeba wkońcu was łyknąć bo ostatnio to za dużo tasowania miedzy nami było.Pozdro. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 aosochoźi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiolek Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Nic tylko kilka dni temu nas wyprzedziliście ..zgroza.. ale powinno to się zmienic na nasza kożyść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 tylko u nas licza 2 kompy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiolek Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 No dobra ale cały cza u nas wsumie liczy 6 ale tak sporadycznie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 no popatrz... a ci dalej szaleja... dogoniliscie mnie juz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 eee juz tylko 4574.3 dni wam do mnie brakuje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 nie wiem kto liczy seti classic, ale idzie mu calkiem nezle ;] a boinca to chyba tylko ja licze.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol666 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 ja tez licze nie zapominaj o mnie Niemiec :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 a wy dalej sie w to seti bawicie?? oj dzieci dzieci :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 :lol: Hehehe no ja od dziś znowu licze boinca Brawkomp osłabł więc niech kompy nie stoją bezczynnie :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 a Cool&Trendy=] się nawet, nawet trzyma » http://orion.setiatwork.com/cgi-bin/wkysta...pl&name=cool%26 « tylko ciekawe kto to liczy;] - fajnie :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 jeszcze Was złapię GRRR ;-) powiedział gargamel zły ;) sam liczę,,, HI-q Wu już nie ma jestem lonely fajta ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 ja nie wiem kto u mnie liczy. ja raz na jakis czas jakas probeczke oddam choc licze na 1,6ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 jest jakis wizualizator do tego boinica ?:D jakos szybko na tym cliencie liczy 30% w 10min ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Informuję, że Olsztyn AMD Team spadł na 9 pozycje o godzinie 02:13 dnia 14.lipca.2005 ;) a oto screen z tej chwili :) Dzieki 3ho który pomógł mi dogonić OAT :), dziękuje również anonimowym liczącym :) (którzy nawet chyba nie wiedzą że liczą :D) Tu można znaleść statystyki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 u nas z teo co wiem to licza tylko ci co ne wiedza, ze licza ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 HA! ale sie kurde ciesze :D ;;;;;;;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 podro siema :wink: "do przodu powoli" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...