Skocz do zawartości
Niemiec

Olsztyn AMD Team -8poz i gonimy innych ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika

no panowie za 0.7k trzeba by 0.7 zrobic :lol:

przy okazji informuje o polaczeniu sil z druzyna booster Team (witamy was chlopaki). wkrotce (jak sie dogadamy co do nazwy) zmiana nazwy naszej wspolnej druzyny i inne niespodzianki :D Mam nadzieje, ze teraz rywalizacja zrobi sie jeszcze ciekawsza, bo jak widac po 8mym i 9tym maja chlopaki z olsztyna i poznania maja spory potencjal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od paru dni nie liczyłem bo nie mailem proca.

Dzisiaj dostałem nowy nabytek: Barton 2500+ :twisted: To Ja jestem jednym z asów Niemca :D narazie nie kręce proca bo mam kiczowaty wentyl a i dla pamięci 333mhz to max :( ale już w piątek będzie jazda na maxa i uff...AR pogódź się z nieuniknionym :)

Chlopaki jeszcze 5wu a bedziemy na rowni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiesz uff...AR, nie tylko chaos ma tu niezla przeliczarke wu ;) zawsze mozesz znalezc sobie lepszych "wspoplracownikow"

dzieki za uznanie Birdie :))

nie mowie ze tylko ja mam :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

raczej to bedzie dzisiaj napewno ;] z godzinki na godzinke przewaga maleje ;] chyba za uff...AR ma jakas tajna bron na czarna godzinkie ;]

bedzie trzeba powoli sie przymierzac na Forest kila zbila and przyjaciele TEAM :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uf..arr nie denerwuj sie :)

boisz sie ze Cie Niemiec przegoni .. ? :)

nie stykuj tyle :))

to byl oczywiście żart. jestem za zdrową rywalizacja i potrafie uznać czyjąś wyższość (chodź z trudem ;))

raczej to bedzie dzisiaj napewno ;] z godzinki na godzinke przewaga maleje ;] chyba za uff...AR ma jakas tajna bron na czarna godzinkie ;]

bedzie trzeba powoli sie przymierzac na Forest kila zbila and przyjaciele TEAM

no był taki moment, że już byliście z przodu, ale wywaliłem z kesza kilka jednostek. Żadnej tajnej Broni nie mam niestety :( Od dzisiaj to pewnie my bedziemy was gonić. Już nie moge się doczekać wykresików, ktore fido robi.

A co do forestów to my też możemy się przymierzać :)

Dzisiaj i my i wy wchodzimy do pierwszej pięćdziesiątki Tweak'a :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie, damy radę. Jeszcze dziś będziemy na 49 pozycji a za pare dni Forest kila zbila and przyjaciele TEAM będą mieli strach w oczach :twisted:

Z Olsztynem się nie zadziera gdy prestiz chcesz zachowac 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zostawcie mnie obydwoje :/ tak mi sie podobało moje 50 miejsce cięzko zasłużone wyliczone :/. ale od dzisiaj chyab na dobre zacznie ze mną liczyć sherman coś tam dziennie policzy zawsze to lepiej i ma jesczez wrzucić bratu co ma p4 1,8

ps. ile taki 1,8 ilczy jednostke bo pentiak to pewnie w trymiga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EEE no wiecie ;-)   moj elitarny team to... ze tak powiem... elita mega  kozków :-D primo nie boimy sie ! :P   secundo - STRZEŻCIE SIĘ!!!     :P tertio - plum! :lol:

tak więc wniosek jest jeden przyłączajcie się do nas :D:D:D (to znaczy do forestów...) i nikt was nie ruszy (poza łysym Bolem zza rogu) :D i miejsce numer 1. się zbliża :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...