Elpawlakos Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 ja tez licze dla Olsztyn AMD Team proc 1,7xp (1850MHz) no nareszcie :D to jego pierwzy post ale jaki dobry :D chlopak juz troszke oddal wu ale dopiero teraz zarejestrowal sie na tweaku. poznan amd team rosnie :twisted: ps. zbierznosc loginu (styl) nie oznacza ze jestesmy ten,tego....no wiecie.......tolerancja,tolerancja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 heh trochę nieaktualny temat :twisted: w końcu uff...ar jest PRZED wami :D bo jest "Now is Thu May 13 20:58:53 2004 UTC" czyli +2 h 22.58 i on ma "762" a Olsztyńskie AMDeki mają "jedynie" "753" czyli aż o 9 WU mniej :twisted: heh czyli Uff...ar się dzielnie broni przed wami :D:D:D choć nie wiem czy niebyło by lepiej gdyby odpadł już :( (może byście przez to nieco wyhamowali przez pewien czas) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 nie chwal dnia przed......... 02:00 (zero dwa) nawet sie rymuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 podoba mi sie to lubi w u ludzi ..tolerancja :) to jest podstawa zycia bez tego powstaja akie debilne sytuacja ja k na niektórych syskotejkach ..;rzykładowe gadka przypadkowe miejscowosci -dres: z kad jestes -kolo: z mławy -dres uu no to nie od ..czyli ..czyli masz w <span style="color:red;">[ciach!]</span>l sory za off topic ale to jest nasza zyczywistosc bez tolerancji..niestety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 wlasnie stuknelismy 50 :D ale mam nadzieje ze ktos jeszcze dzisiaj cos odda,bo ja rekawy mam juz niestety puste ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 mamy 49 i jestesmy przed uff...AR'em, coprawda tylko 1WU przewagi, ale zawsze jest baza do ucieczki ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Tak właśnie chciałem dodać że durka 1000 zaminilem na atlonka 2400 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 oj chlopcy nie ladnie tak nas wyprzedzac :? :roll: uznaje wasza wyzszosc :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 oj chlopcy nie ladnie tak nas wyprzedzac :? :roll: uznaje wasza wyzszosc :wink: widze konkurencja chce nas uspic :D OK, ide spac..........ale komp nie :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 my was uspic??? gdzie tam:> ...aaaAAAaaaa kotki dwa.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 tak czy siak siedzimy krisowi na ogonie :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 hrhhrhrrrrrrhrhhrh r=] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 to ja wam zagram jakąś kołysanke :D :gitara2: :gitara: :gitara2: i spokojnie możecie wyłączać kompy i iść spać :D oszczędzajcie prąd i wyłączajcie kompy na noc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Tak właśnie chciałem dodać że durka 1000 zaminilem na atlonka 2400 ;]czyzby moj poprzedni proc? mowisz o 2400mhz czy 2400+ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 meybe ;] 2400Mhz ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 i jak sie sprawuje :P zapomnialme Niemcowi powiedziec ze jest zaprogramowny tak by wysylac WU do Fido, Chaos & CO :P a po policzeniu 200WU dla obcego teamu (przy obejsciu "zabezieczenia") wybuchnie :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 uuuuuuuuu juz sie boje bo 190WU policzyl ;] przy 200*12 liczy oklolo 2.50-3h ( myslalem ze bedzie z lekka szypciej) ale zle nie jest ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Jeee. Mój rekord z jednego kompa oddałem dziś 7WU, ale chodził może z pół doby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 idzie nam bardzo dobrze. jestesmy obecnie tylko 87 WU za Forestem, co przy odecnym tepie gwarantuje mu, ze tylo przez najblizsze 4-5dni bedzie przed nami ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 mi sie wydaje ze tempo troszke siada,pare dni temu zlapalem wira (netsky-czy jakos tak) i nic nie oddalem a kumpla nie bylo a mimo to sami zrobiliscie 40wu. a teraz np. razem z kumplem oddalismy wczoraj i dzis okolo 30wu,gdyby nie to to by wyszlo okolo 25wu/day a wtedy juz nie byloby za fajnie. chociaz z drugiej strony jestesmy jak maly dream team z houston rockets z przed paru lat....barkley'owi nie szlo to drexler bral sie do roboty :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 kto dzide wyciął :!: :?: musiał mieć ponad 700WU.przyznać się! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 własnie też zauważyłem ze wróciłem na 50 miejsce :P co sie stało a jednostek miał ponad 800 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 uff...AR co ty za czitow uzywasz ze tak duzo masz juz przeliczonych dzisiaj jednostek 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 heheh to ja z 3ho ostatnio ostro grzeje=], a uf...AR niestety nie moze z nami ; - sie nadrobi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 od jutra znowu zaczne z wami liczyc bo proc będzie juz chodzil z normalną prędkoscią (>2,3ghz) Thermalright SP97 będzie go chlodzil ,a nie titan :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 very bardzo gooooood :D ja dzisiaj oddalem z wczoraj tesz... 11WU w sumie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 heheh to ja z 3ho ostatnio ostro grzeje=], a uff...AR niestety nie moze z nami ; - sie nadrobi :D dobrze wiedzieć,że wszyscy się staramy popędzić kota Olsztyn AMD 8) Właśnie,jak uff...AR odpali te wszystkie moce jakie ma to będzie niezła motywacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 fajnie by było stwozyć ekipe anty KriS tylko to musiałby by sie połaczyć wszyskie najlepsze składy liczace seti na tweaku ...ale za to gonitwa była by przednia :) i w tedy dzinnie tweak oddawał by conajmniej 800 paków :) ale by była jazda :D czy ktoś juz nad tym myslał ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 nie powiedzielismy jeszcze ostaniego slowa. zostawiam klienta seti na kazdym kompie ktorego sie dotkne :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 taaaa... tesz tak chcialem... wpadlem do MediaMarkt patrze dwa kompy to szybciorkiem do neta i dooopa nie hcialos ie sciaga za blokowane... to samo w czytaelni w sql... a na pracowniach kompputerowychbym musial codzinnie rano instalowac bo sie oprozna automatycznie albo ktorys z nauczycieli... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...