Skocz do zawartości
Niemiec

Olsztyn AMD Team -8poz i gonimy innych ;]

Rekomendowane odpowiedzi

ja tez licze dla Olsztyn AMD Team

proc 1,7xp (1850MHz)

no nareszcie :D

to jego pierwzy post ale jaki dobry :D

chlopak juz troszke oddal wu ale dopiero teraz zarejestrowal sie na tweaku.

poznan amd team rosnie :twisted:

ps. zbierznosc loginu (styl) nie oznacza ze jestesmy ten,tego....no wiecie.......tolerancja,tolerancja :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh trochę nieaktualny temat :twisted: w końcu uff...ar jest PRZED wami :D

bo jest "Now is Thu May 13 20:58:53 2004 UTC" czyli +2 h 22.58 i on ma "762" a Olsztyńskie AMDeki mają "jedynie" "753" czyli aż o 9 WU mniej :twisted: heh czyli Uff...ar się dzielnie broni przed wami :D:D:D choć nie wiem czy niebyło by lepiej gdyby odpadł już :( (może byście przez to nieco wyhamowali przez pewien czas)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podoba mi sie to lubi w u ludzi ..tolerancja :) to jest podstawa zycia

bez tego powstaja akie debilne sytuacja ja k na niektórych syskotejkach ..;rzykładowe gadka przypadkowe miejscowosci

-dres: z kad jestes

-kolo: z mławy

-dres uu no to nie od ..czyli ..czyli masz w <span style="color:red;">[ciach!]</span>l

sory za off topic ale to jest nasza zyczywistosc bez tolerancji..niestety

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja wam zagram jakąś kołysanke :D :gitara2: :gitara: :gitara2: i spokojnie możecie wyłączać kompy i iść spać :D oszczędzajcie prąd i wyłączajcie kompy na noc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i jak sie sprawuje :P

zapomnialme Niemcowi powiedziec ze jest zaprogramowny tak by wysylac WU do Fido, Chaos & CO :P

a po policzeniu 200WU dla obcego teamu (przy obejsciu "zabezieczenia") wybuchnie :p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi sie wydaje ze tempo troszke siada,pare dni temu zlapalem wira (netsky-czy jakos tak) i nic nie oddalem a kumpla nie bylo a mimo to sami zrobiliscie 40wu.

a teraz np. razem z kumplem oddalismy wczoraj i dzis okolo 30wu,gdyby nie to to by wyszlo okolo 25wu/day a wtedy juz nie byloby za fajnie.

chociaz z drugiej strony jestesmy jak maly dream team z houston rockets z przed paru lat....barkley'owi nie szlo to drexler bral sie do roboty :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heheh to ja z 3ho ostatnio ostro grzeje=], a uff...AR niestety nie moze z nami ;

-

sie nadrobi :D

dobrze wiedzieć,że wszyscy się staramy popędzić kota Olsztyn AMD 8)

Właśnie,jak uff...AR odpali te wszystkie moce jakie ma to będzie niezła motywacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie by było stwozyć ekipe anty KriS tylko to musiałby by sie połaczyć wszyskie najlepsze składy liczace seti na tweaku ...ale za to gonitwa była by przednia :) i w tedy dzinnie tweak oddawał by conajmniej 800 paków :) ale by była jazda :D czy ktoś juz nad tym myslał ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaaa... tesz tak chcialem... wpadlem do MediaMarkt patrze dwa kompy to szybciorkiem do neta i dooopa nie hcialos ie sciaga za blokowane... to samo w czytaelni w sql... a na pracowniach kompputerowychbym musial codzinnie rano instalowac bo sie oprozna automatycznie albo ktorys z nauczycieli... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...