3ho Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 no i widzicie, podpialem pentka 200mmx na liczonko i juz sie smiga :lol: olsztyn trzymajcie majtki, lecimy ostro :!: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 fajnie by było stwozyć ekipe anty KriS tylko to musiałby by sie połaczyć wszyskie najlepsze składy liczace seti na tweakuhihi i myslisz, ze ja bym sie tak dal bez walki? :) Swoja droga.. moja obecna ilosc WU jest wystarczajaco duza aby nie dac sie zlapac zanim sie nie skonczy seti (o ile to prawda, ze na jesien). Ale faktycznie.. jazda by byla niezla :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 fajnie by było stwozyć ekipe anty KriS tylko to musiałby by sie połaczyć wszyskie najlepsze składy liczace seti na tweaku ...ale za to gonitwa była by przednia :) i w tedy dzinnie tweak oddawał by conajmniej 800 paków :) ale by była jazda :D czy ktoś juz nad tym myslał ??to jest moj pomysl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 nie spac! li czyc! =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 fajnie by było stwozyć ekipe anty KriS tylko to musiałby by sie połaczyć wszyskie najlepsze składy liczace seti na tweaku ...ale za to gonitwa była by przednia :) i w tedy dzinnie tweak oddawał by conajmniej 800 paków :) ale by była jazda :D czy ktoś juz nad tym myslał ??to jest moj pomysl :) a to ciekawe ?? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 chcialem pogratulowac druzynie forest kila zbila osiagniecia wyniku 1000WU i jest to ostatni certyfikat jaki zdobyli zanim ich nie wyprzedzimy :D uff...ar to musial cache oproznic na jakims kompie ;] a tak poza tym to jedziemy z tym koksem i gonimy Krisa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 fajnie by było stwozyć ekipe anty KriS tylko to musiałby by sie połaczyć wszyskie najlepsze składy liczace seti na tweaku ...ale za to gonitwa była by przednia :) i w tedy dzinnie tweak oddawał by conajmniej 800 paków :) ale by była jazda :D czy ktoś juz nad tym myslał ??to jest moj pomysl :) a to ciekawe ?? :> Za duzo roboty, za mały zysk. Zauważ ze wszystkie teamy zostały stworzone w bólach ciągłego werbowania ludzi. Nie uśmiecha mi się po raz kolejny zagadywac ludzi i prosić ich by zmienili email.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 chlopaki nie macie szans. jak zobaczycie gdzies ogloszenie o podobnej tresci Usługi komputerowe, profesionalnie, BEZPŁATINEto nie myslcie ze jakis wariat. to gosc ktory wszedzie gdzie sie pojawi zostawia usluge seti@home i wpisuje maila shoofar@interia.pl :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 kikiki ja znam haslo administratora na jednym z uczelnianych kompow, ale sie pochamowalem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 a czemu uważacie że ktoś od fore... nas wywalił bufor ? zauważcie że to tylko 18, a bywało już po dwadzieścia - trzydzieści pare w najlepszych czasach :D może ktoś wrócił do liczenia ? albo trafił na krótkie jednostki :?: ja tam nie wiem ale cieszę się z tego tysiaczka&3 WU :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 właśnie przed chwila wyprzedzilismy Olsztyn :](mom szkrinszota=) 47 miejscedla uf...AR pytanie tylko jak dlugo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 tak zdlugo ze juz jestescie za nami :twisted: ciekawe jak dlugo sie utrzymamy :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 A Bydgoszcz Team znow na szczesliwym 13 tym miejscu! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Ja mam cos pecha i sie trafiaja same dlugie jednostki :( Jak oproznie kasha to Forest lepiej niech uwaza na swoje 4 litery :twisted: Olsztyn AMD Team nigdy sie nie poddaje !!!!!1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 ano qrde mnie sie tez ostatnio trafiaja same krowy po 4teraflopa... ale trza liczyc ;] Shantillas a kiedy bedziesz wysylal swoje WU :?: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 tez mam wielgachne jednostki i nic na to nei poradze, nie lamentuje tez tylko licze dalej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 bartool jakies 30min temu, ale tylko 5wu :( same krowy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 jak marudza... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 A krowy biora sie z tego ze to koniec projektu i przeliczamy teraz jednostki, ktore rozne cwaniaki wykasowywaly z powodu rozmiaru. Cos gdzies o tym czytalem wypowiadal sie ktos z szefowstwa projektu. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 kurna 24 oststnie jednostki same >4 teraflopa :roll: no ale moj bartek sobie radzi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 mi teraz 4T liczy 2,3-2,5h :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 mi od samego ranca liczy juz trzecie wu po 4T :( ale jakos moj Bartus to przelyka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 chlopaki powiedzcie jakiego macie maila, bo oficjalne staty juz dzialaja. my mamy teraz 1026, czyli dzisiaj cieeniutko :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 niemczuk@poczta.onet.pl aktualnie mamy 1023 :( ale dzien sie jeszcze nie skonczyl i nie rzeklismy ost. slowa !! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 dajcie link do statow ;] gdzie to sprawdzacie?? mi setispy zglasza 1024 WU tylko ile jest w tym prawdy co mowi to nei wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 kurcze taka jazda.....a ja nie wiem co i jak :( przy fajnym wyniku sie zacielo-997 :) polica!......co?!........tratatatatatata!!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Wpisujesz adres e-mail i pokazuje aktualny wynik WU. Individual stats Obecnie mamy 1037 wu :( a Uf..Ar... 1053 :evil: Brac sie do roboty ludziska !!!!!!!!!! :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 1038:1071 i zapamiętajcie dzień 21 maja jako dzień w którym mikołaj dał mi kilka wu :D a tak powaznie milalem maly zapas w domu i w pracy 8) taaaaka szkoda ze juz od ponad 29 godzin nie dzialaja staty na setiatwork.com :( UPDATE: :idea: chyba wypadało by zmienić temat wątku :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Nooo niestety wyprzedziliscie nas... ale nie poddamy si bez walki :P uff...AR tak z ciekawosci zapytam... ile kompow w sumie Ciebie w teamie liczy :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 juz 1072 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...