Shantillas Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Siemka. Wczoraj dolaczyl kolejny kumpel z 1800+ tyle ze liczy tylko w nocy :( Wczoraj ja w ogole nie liczylem bo braciak (sponsor) siedzial i non-stop gral wiec o 5wu mniej :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 ja przez weekend nic nie oddalem bo mnie nie bylo... dopiero teraz wrocilem i juz seti wlaczone jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Niewiem czy sprawdzaliście ostatnie wyniki jest 23/21 dla nas a do tego jeszcze 7 jednotek dla mojego starego temu bo sie jeszcze wszyscu nie przestawili czyli można uznać że jest 30/21 :D UPDATE 44 do 28 liczone jak wyzej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 a licz u siebie z laski swojej. niech skoncze robic recke prockow to bede mogl liczyc wreszcie. tk samo jak PBA, on tez teraz przeklada co chwila procki i nei ma czasu na liczenie, bo testy, testy i testy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 i ja po namowie Niemca , sie przylaczylem ( chyba ?? :lol: ) w grupie zawsze razniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 takie z was cfaniaki Bartekx16 ?? to czemu dostajecie juz dzisiaj w dupe 17WU ? :wink: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Sa dni lepsze i gorsze wczoraj my mieliśmy szczęście a dziasiaj wasza kolej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Sa dni lepsze i gorsze wczoraj my mieliśmy szczęście a dziasiaj wasza kolej ;) a w czym mieliscie szczescie :?: przeciez wczoraj mielismy po 43WU wiec byl remis... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 ale było jeszcze 8 jednostek dla starej druzyny czyli gdybysmy załozyli ze mojadruzyna przestawiła sie od razu bysmy wygrali ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 liczy sie tylko to co jest na wlasciwe konto. moje stare konto to kris i nie wszyscy sie przestawili :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mia Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Nie wiem dlaczego, ale też jestem z Wami. To chyba siła pzrekonywania Kubasika- :> ( tak- łypię na Ciebie ) Birdman ma minucha za komenty mojej grzywki :P :P :P Tak ładniej? :> :> :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Nie wiem dlaczego, ale też jestem z Wami. To chyba siła pzrekonywania Kubasika- :> ( tak- łypię na Ciebie ) Birdman ma minucha za komenty mojej grzywki :P :P :P Tak ładniej? :> :> :> oczywiscie :wink: witamy w teamie pierwsza damo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 uwazajcie chlopaki zeby ktos do wazelinki piachu nie dosypal :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Witamy Piekna Pania w naszych szeregach. teraz konkurencja niech sobie liczy wiecej a my i tak bedziemy najlepsi ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 licze na to ;) moze Pani zbierze kilka osob do liczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol666 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 no to i ja jestem od dzisiaj z wami wyzej sam juz nie zajde wiec co mi tam :D i dokładam swoje marne 9.5WU/dzień :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 witam serdecznie i dziekuje bardzo za pomoc. Toje 9,5WU nie jest wcale marne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Birdman ma minucha za komenty mojej grzywki :P :P :Pale nie martw sie... odrosnie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 hyhy witam Was Mia, mol666 :D az milo popatrzec na statystyki jak ladnie liczba WU naszego teamu wzrasta ;] tak 3mac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 mania doscigniecia uf .. ara? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 miedzy innymi ;] ale Ty Chaos z Fidem tesz sie bojcie ;] :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 a ja na dokładke poweim wam ze ten mobile to zapierd..trlalala az miło :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 to sie chyba do was tez dolacze jak chcecie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 bardzo chcemy i witamy kazdego z otwartymi ramionami ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 EE tam choc do nas :-) :-) :-) dla Niemców będziesz liczył?? trzeba im przyłożyć,,, za I i II W.Św., za Grunwald, za propozycję harmonizacji podatków w UE :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 EE tam choc do nas :-) :-) :-) dla Niemców będziesz liczył?? trzeba im przyłożyć,,, za I i II W.Św., za Grunwald, za propozycję harmonizacji podatków w UE :lol:Kubus ie przeprowadzaj agitacji na naszym terenie ;] a od Niemczow to sie odpierwiastkuj no chyba, ze chcesz WW3 :lol: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 sami jesteśmy słabi więc szukamy kolegow zeby nam pomogli :lol: tylko sie zgrywam nie bierz do siebie ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 sami jesteśmy słabi więc szukamy kolegow zeby nam pomogli :lol: tylko sie zgrywam nie bierz do siebie ;-) stosujemy tylko taktyke konkurencji :D ja tez sie zgrywam. nie oddamy skory bez walki i narazie idzie nam to calkiem niezle, zobaczymy po jakims tygodniu lub dwoch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Hej brygado Olsztyn AMD Team. Dopiąłem się do Was. Co prawda i procesor nie ten :wink: i miasto jakby trochę inne, ale co tam, liczy się ilość GHz. Lecę w tej chwili na niekręconym procku, bo mój zasilacz leży w serwisie, a zastępczy jest jakiś niepewny. Moja Kasia to nawet wiedzieć nie będzie, że szuka Ufoków :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 no no... widze ze coraz wiecej ludzi z forum sie wciaga :] jak w takim tepie bedziecie zdobywac nowych ludzi, to krisa przegonicie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...