Kubasik Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 chcialbym zaznaczyc ,ze ste3an takze z nami liczy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 chcialbym zaznaczyc ,ze ste3an takze z nami liczy :Dhehe ty to chyb calymi dniami napastujesz niewinnych ludzi na gg zeby z wami liczyli ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 chcialbym zaznaczyc ,ze ste3an takze z nami liczy :Dhehe ty to chyb calymi dniami napastujesz niewinnych ludzi na gg zeby z wami liczyli ;)ee tam :wink: nie mow ze sam tak nie robisz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 ee tam :wink: nie mow ze sam tak nie robisz :wink: juz nie :] teraz liczy tylko sprawdzona ekipa; no i wydajnosc na razie mnie satysfakcjonuje :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Widzę, że panom z Olsztyna mimo ciągłego przybywania członków nie rośnie wcale ilość przliczanych jednostek jakoś dziwnie... czyżby panowie keszowali i chcą nas pewnego pięknego dnia zaskoczyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 no ja keszuje :P ale juz mi sie w piwnicy paki nei mieszca i bede musiał syłać to tylk cekam na tira :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mia Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Kurczę, nie wiem w zasadzie po co i dlaczego, ale liczę sobie z Wami i powiem jeszcze, że dzisiaj nie wyłączyłam kompa jak poszłam na zajecia. Bo miałam juz dużo tych tam procentów i pomyślałam, ze zostawię, żeby było więcej. A co! Zastanawia mnie tylko, czy robicie to w jakimś wyższym celu, czy tylko jest to kolejna forma samczej rywalizacji? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 od kiedy jestes z nami to juz nie jest "samcza rywalizacja"-tylko "rywalizacja" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 dokaldnie tak jak powiedzial Elpawlakos jest to rywalizacja, ktora wplywa tylko na dobre dla projektu z Berkley, bo rywalizacja pomaga liczyc wiecej a jak liczymi wiecej to jest wieksza szansa na znalezienie kosmitow ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Widzę, że panom z Olsztyna mimo ciągłego przybywania członków nie rośnie wcale ilość przliczanych jednostek jakoś dziwnie... czyżby panowie keszowali i chcą nas pewnego pięknego dnia zaskoczyć? No to zrób coś z taką jednostką: Wczoraj leciałem ze dwie godziny na 2 GHz to mi śpiewał 9h. Dzisiaj rano mimo trefnego zasilacza wykręciłem procka na: i czas mi spadł na 7,34. Za to wiatrak na procku zwariował: i leci mi ponad 4k rpm, a normalnie na kręconym pentaku leciał z prędkością około 3k rpm, w porywach do 3k100. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 OMFG, to jakaś 12teraflopowa jednostka? a tak na marginesie to widzę, że tonący brzytwy się chwyta. Olsztym AMD Team, to już nie ludzie z Olsztyna i nawet Intelowiec się wkradł w wasze szeregi. stracili przekonania. zaczynam się bać do czego mogą się tacy ludzie posunąć :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 uff => nigdy nie bylo powiedziane, ze team jest tylko dla ludzi z olsztyna, ktorzy maja procka AMD. Sikor => pierwszy czas to przyblizony czas liczenia jednostki drugi czas to czas ile jeszcze zostalo trzeci czas to godzina o ktorej zostanie jednostka skonczona co do wentylka to moze jest on jakis temperatured controled albo co :/ odkrec procka do czasu az nie dostaniesz normalnej zasilki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 pierwszy czas to przyblizony czas liczenia jednostki drugi czas to czas ile jeszcze zostalo trzeci czas to godzina o ktorej zostanie jednostka skonczona No i widzisz, pisałem Ci na GG, że jestem SETIlama :twisted:. Zupełnie niepoprawnie zinterpretowałem słowo Completion :( . Ale pokazywał mi dziewiątą, także wykręcenie procka trochę podgoniło moje liczydło :P. co do wentylka to moze jest on jakis temperatured controled albo co :/ odkrec procka do czasu az nie dostaniesz normalnej zasilki.Fakt, zasilacz jest stanowczo do doopy. Wentylek raczej jest OK. Tak tylko wspomniałem o obrotach. Po prostu do tej pory raczej nie zatrudniałem swego pentaka do długich i ciężkich zadań. Nie zdążył więc łapać takich temperatur coby wentyl zaczął udawać bojowego Apache'a :wink: . Nie gram, 3DMark'i mnie nie jarają, a do podkręcania podchodzę w myśl starożytnej, sportowej zasady: Mam ręce, to kręcę :wink: . Lubię wiedzieć. A nie da się wiedzieć tylko czytając i teoretyzując. W domu raczej olewam komputer, wystarczy mi tych ~200 w pracy. Ale niestety w markowych sprzętach (a tylko takie kupuje firma) pokręcić to sobie można co najwyżej wiatraczkiem :twisted:. Stąd moja obecność na Tweak'u i wykręcony procek w domu. Niech leci tak jak teraz, w końcu będzie jeszcze na gwarancji jakieś półtora roku, a i liczyć będzie trochę szybciej :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Hmm.. 200 kompow w firmie? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 czyzby Olsztyn mial zagrozic Snapowi i Krisowi :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Hmm.. 200 kompow w firmie? :twisted:tez o tym myslalem, ale podobno nic z tego :( a szkoda :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Hmm.. 200 kompow w firmie? :twisted:Ano tak. I to raczej ponad 200, wliczając w to serwery windowsowe, unix'owe i linux'owe. Pracuję w jednym z większych oddziałów (ponad 270 osóB) dużej, ogólnopolskiej firmy. I żeby uciąć próby kaperowania :wink: mojej skromnej osoby i propozycji "zainfekowania" firmowych kompów przez SETI powiem krótko: Nie ma takiej możliwości. Nie mam szansy przepchania się przez firmowy serwer proxy do SETI. Sieć jest cholernie mocno zabezpieczona i poblokowana. Próbowałem, nie da rady. Jedyny komp jakim mogę swobodnie dysponować, to mój biedny pentaczek, ale ten już liczy dla Olsztyn AMD Team. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 aleszto żaden problem że liczysz dla Olsztyn AMD Team ... zawsze możesz policzyć troche dla nas :] uf...AR tylko czeka :] chyb że nie chcesz żeby Olsztyn AMD Team był pokrzywdzony to tydzien u nich, tydzie u nas :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Sikor: jak skoncze pisac projekt licencjacki w który się teraz wkopałem mogę ci napisać klienta obslugujących klienta seti i serwerek który będzie dytrybuował jednostki, zbierał policzone i wysyłał. sporo roboty, ale w sumie nic skomplikowanego (juz probowałem przy okazji pisania wygaszacza uruchamiającego klienta tekstowego). tyle kompów - jest o co walczyć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 uff => jakbys mogl to OK tylko, zeby w nim znalaz sie nasz adres email a nie Twoj ;] genBB => nie badz taki madry, bo przerbie Ciebie na kolejnego klienta liczcego SETI ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 uff => jakbys mogl to OK tylko, zeby w nim znalaz sie nasz adres email a nie Twoj ;] taaaki mały, a taki bezczelny :wink: ah ta niemiecka praktyczność. ty to potraficz człowieka na ziemię sprowadzić :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 wcale nie taki maly => 188cm ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 głuptas, tylko powiedzienie takie :D swoją drogą też jestem taki mały ;] u nas dzisiaj szykuje się mały rekordzik, na razie 83wu. cholernie ciekaw jestem ile wy naprawdę przerabiacie jednostek dziennie. zdradź przynajmniej, kiedy dasz sygnał do puszczenia zbunkrowanych jednostek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 na wszystko przyjdzie pora moj maly niecierpliwy i bardzo duzo liczcy kolego ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 wiesz, że chyba zaczynam rozumieć słabą formę KriS'a. czyzbyś jego też zwerbował? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 aleszto żaden problem że liczysz dla Olsztyn AMD Team ... zawsze możesz policzyć troche dla nas :] uf...AR tylko czeka :] chyb że nie chcesz żeby Olsztyn AMD Team był pokrzywdzony to tydzien u nich, tydzie u nas :] Sorry, Winetou :D . Pacta sunt servanda, a skoro się zadeklarowałem do Olsztyn AMD Team, to nie wymagaj ode mnie, abym sobie robił z gęby trampek :wink: . U mnie słowo droższe pieniędzy, jak mawiał Pawlak. :D Sikor: jak skoncze pisac projekt licencjacki w który się teraz wkopałem mogę ci napisać klienta obslugujących klienta seti i serwerek który będzie dytrybuował jednostki, zbierał policzone i wysyłał. sporo roboty, ale w sumie nic skomplikowanego (juz probowałem przy okazji pisania wygaszacza uruchamiającego klienta tekstowego). tyle kompów - jest o co walczyć :) Nie będę próbował. Już i tak miałem żółtą kartkę od admina z Warszawki za swoją nadaktywność sieciową. A mogę dostać czerwoną i wtedy papa internet :( . A jest to proste jak konstrukcja cepa. Wystarczy, że założą mi blokadę na mojego user'a na serwerze proxy i zostanie mi tylko wewnętrzna sieć korporacyjna, a jest taka nudna, że wyć się chce. Big Brother, kurfa :evil: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 wiem, wiem. tez mam w firmie ~100 kompów i jak bym tam coś wrzucił to nie popracował bym już tam długo :( tylko mój liczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 no ja moglem odpalic na wspomianym koncie admina na kompie uczelnianym, ale tez bym sie pewnie obszedl bez zaliczenia przedmiotu, gdyby sie pokumali;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 no i ja mam w zanadrzu bacik na Olsztynian ale ... no właśnie,,, jak sie połapią :evil: było by nie za dobrze,, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 to ja tez sie pochwale:P - bedac pod oslona procentow udalo mi sie dostac do komputera w pracowni, wejsc na konto administratora i postawic seti... niestety tylko na jedyn kompie ktore sprawdzalem nie bylo hasla =](tylko wiecej administratorow co zapominaja ustawiac hasla) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...