Skocz do zawartości
Niemiec

Olsztyn AMD Team -8poz i gonimy innych ;]

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem co sie dzieje. licze pelna para, ale nie widac efektow :( przy takich prockach jaki mam ja, Kubasik, PBA, bartool to sami powinnismy liczyc ~10WU/day a jest jeszcze cala kupa innych prockow. poprostu tego nei rozumiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem co sie dzieje. licze pelna para, ale nie widac efektow :( przy takich prockach jaki mam ja, Kubasik, PBA, bartool to sami powinnismy liczyc ~10WU/day a jest jeszcze cala kupa innych prockow. poprostu tego nei rozumiem.

no efekty cos mizerne :/

ja staram sie liczyc ile moge

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niech no zgadne... nie macie w druznie prockow typu cyrix?... i wszystko jasne :]

a tak na powaznie:

Niemiec: moze Ci "inni" nie licza tak jak powinni?

bat do reki! :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja licze tylko jak siedze przy kompie, probowalem wyperswadowac braciakowi aby nie wylaczal seti gdy siedzi tylko na necie itp a ten swoje. Musze sobie skolowac drugiego kompa albo poprostu pozbyc sie braci :twisted: (oczywiscie neich sie wyprowadza ;)

Przez ten czas co ja siedze zawsze sa 3wu ale to jest qwa nic przy tym tepie co Uff...Ar.. ustanowil.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja licze tylko jak siedze przy kompie, probowalem wyperswadowac braciakowi aby nie wylaczal seti gdy siedzi tylko na necie itp a ten swoje. Musze sobie skolowac drugiego kompa albo poprostu pozbyc sie braci  :twisted:  (oczywiscie neich sie wyprowadza ;)  

Przez ten czas co ja siedze zawsze sa 3wu ale to jest <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nic przy tym tepie co Uff...Ar.. ustanowil.....

zainstaluj jako usluge i odbierz braciakowi prawa admina :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja licze tylko jak siedze przy kompie, probowalem wyperswadowac braciakowi aby nie wylaczal seti gdy siedzi tylko na necie itp a ten swoje. Musze sobie skolowac drugiego kompa albo poprostu pozbyc sie braci  :twisted:  (oczywiscie neich sie wyprowadza ;)  

Przez ten czas co ja siedze zawsze sa 3wu ale to jest <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nic przy tym tepie co Uff...Ar.. ustanowil.....

zainstaluj jako usluge i odbierz braciakowi prawa admina :D

heheh juz to rozwazalem i niech jeszcze mnie powqrza to tak zrobie, zero grania itp i jeszcze bede wredy, walne haslo na BIOSa :twisted: a bedzie musial zaakceptowac moje warunki 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po jakim czasie od wysłania aktualizują sie dane na tej stronie? http://orion.setiatwork.com/cgi-bin/wkysta...?group=Tweak.pl

Wysyłałem 2 razy, ale chyba nie dotarło, bynajmiej po 20 minutach nic jeszcze nie przybyło. Czy może jeżeli korzystam z proxy, to muszę przerabiać plik klienta?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanizi

Dobra nowina !!!! :D do naszego Teamu dzisiaj o godz 23:10 dolaczyl moj kumpel Xanon ze swoim XP 1700+@2000+ ktory to chodzi 24/h :D

Powitajmy go bardzo goraco !!! :)

uff..AR... jeszcze sie nie poddalismy :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To fajnie, że kombinujecie i nowi dochodzą do was, mam nadzieje że nie będzie nudno i pokażecie na co was stać :)

a swoją drogą Niemiec to z takim procem jak masz w podpisie

Duron1400MHz@12*2000@1.95V

to samo powienieneś wyciągać minimum z 90 jednostek :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ty sie tak nie wymądrzaj bo ja dowale swojemu 12x200 i będziemy z Niemcem liczyc po 180 jednostek :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ty sie tak nie wymądrzaj bo ja dowale swojemu 12x200 i będziemy z Niemcem liczyc po 180 jednostek :wink:

dajcie mi dobre mobo to tez puszcze 12X200 i bedzie 270wu :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe daj sie nacieszysc, malo kto to zauwalzyl wiec wygrywasz Jabola Wisniowego marki Ferdek Skarpeta* za 3zl i 49gr od ktorego traci sie wzrok :lol:

nagrody tylko dla mieszkancow wojewodztwa warminsko-mazurskiego*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wesoła nowinaaaaaa ;]

Olsztyn AMD Team bedzie mial stronke :D

Wszyscy liczacy dla naszego teamu proszeni sa o napisanie do mnie lub do Shantillas`a na PW...podawajcie od razu na jakich prockach liczycie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chlopaki prosze wezcie sie do liczenia. dodalem do druzyny laptopa barton2500+, 512mb ram, ktory tylko stoi i sicaga z netu a wyniki zamiast rosnac to spadaj :( jak ktos nie chce liczyc to nich napisze w prost a nie sciemnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem otwarty na propozycje,  

mam proxy :] i takie tam bzdety ;-)

szukamy ludzi ktorzy sie do nas przylacza, oczywiscie warunki do omowienia z kazdym indywidualnie, bo co to za radoch wyladowac od razu na szczycie ;] no chyba, ze chcesz sie do nas przylaczyc ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...