Niemiec Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 nie wiem co sie dzieje. licze pelna para, ale nie widac efektow :( przy takich prockach jaki mam ja, Kubasik, PBA, bartool to sami powinnismy liczyc ~10WU/day a jest jeszcze cala kupa innych prockow. poprostu tego nei rozumiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 nie wiem co sie dzieje. licze pelna para, ale nie widac efektow :( przy takich prockach jaki mam ja, Kubasik, PBA, bartool to sami powinnismy liczyc ~10WU/day a jest jeszcze cala kupa innych prockow. poprostu tego nei rozumiem.no efekty cos mizerne :/ ja staram sie liczyc ile moge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 niech no zgadne... nie macie w druznie prockow typu cyrix?... i wszystko jasne :] a tak na powaznie: Niemiec: moze Ci "inni" nie licza tak jak powinni? bat do reki! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 ja mimo ze nie udzielam sie w watku licze systematycznie :) zeby sie nikt nie czepial :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Olsztyn AMD Team dostanie wsparcie na parę dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Ja licze tylko jak siedze przy kompie, probowalem wyperswadowac braciakowi aby nie wylaczal seti gdy siedzi tylko na necie itp a ten swoje. Musze sobie skolowac drugiego kompa albo poprostu pozbyc sie braci :twisted: (oczywiscie neich sie wyprowadza ;) Przez ten czas co ja siedze zawsze sa 3wu ale to jest qwa nic przy tym tepie co Uff...Ar.. ustanowil..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Ja licze tylko jak siedze przy kompie, probowalem wyperswadowac braciakowi aby nie wylaczal seti gdy siedzi tylko na necie itp a ten swoje. Musze sobie skolowac drugiego kompa albo poprostu pozbyc sie braci :twisted: (oczywiscie neich sie wyprowadza ;) Przez ten czas co ja siedze zawsze sa 3wu ale to jest <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nic przy tym tepie co Uff...Ar.. ustanowil..... zainstaluj jako usluge i odbierz braciakowi prawa admina :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Ja licze tylko jak siedze przy kompie, probowalem wyperswadowac braciakowi aby nie wylaczal seti gdy siedzi tylko na necie itp a ten swoje. Musze sobie skolowac drugiego kompa albo poprostu pozbyc sie braci :twisted: (oczywiscie neich sie wyprowadza ;) Przez ten czas co ja siedze zawsze sa 3wu ale to jest <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nic przy tym tepie co Uff...Ar.. ustanowil..... zainstaluj jako usluge i odbierz braciakowi prawa admina :D heheh juz to rozwazalem i niech jeszcze mnie powqrza to tak zrobie, zero grania itp i jeszcze bede wredy, walne haslo na BIOSa :twisted: a bedzie musial zaakceptowac moje warunki 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Po jakim czasie od wysłania aktualizują sie dane na tej stronie? http://orion.setiatwork.com/cgi-bin/wkysta...?group=Tweak.pl Wysyłałem 2 razy, ale chyba nie dotarło, bynajmiej po 20 minutach nic jeszcze nie przybyło. Czy może jeżeli korzystam z proxy, to muszę przerabiać plik klienta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 staty aktualizuja sie co ok. 1h. na gorze masz podany aktualny czas i czas ostatnij aktualizacji. jeszcze raz wielkie dzieki za wsparcie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 niemiec wez mi napisz na GG jak to dziala bo nie wiem czy dobrze odpalilem :D Tak mi trules dupe ze dolaczam do was ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Siemanizi Dobra nowina !!!! :D do naszego Teamu dzisiaj o godz 23:10 dolaczyl moj kumpel Xanon ze swoim XP 1700+@2000+ ktory to chodzi 24/h :D Powitajmy go bardzo goraco !!! :) uff..AR... jeszcze sie nie poddalismy :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 witam i licze na poprawe coponiektorych czlonkow zespolu z nazwa firmy produkujacej procesory w swoim nicku, bo sie opierdzielaja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 To fajnie, że kombinujecie i nowi dochodzą do was, mam nadzieje że nie będzie nudno i pokażecie na co was stać :) a swoją drogą Niemiec to z takim procem jak masz w podpisie Duron1400MHz@12*2000@1.95V to samo powienieneś wyciągać minimum z 90 jednostek :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 a swoją drogą Niemiec to z takim procem jak masz w podpisie Duron1400MHz@12*2000@1.95V to samo powienieneś wyciągać minimum z 90 jednostek :lol:ty sie tak nie wymądrzaj bo ja dowale swojemu 12x200 i będziemy z Niemcem liczyc po 180 jednostek :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 a swoją drogą Niemiec to z takim procem jak masz w podpisie Duron1400MHz@12*2000@1.95V to samo powienieneś wyciągać minimum z 90 jednostek :lol:ty sie tak nie wymądrzaj bo ja dowale swojemu 12x200 i będziemy z Niemcem liczyc po 180 jednostek :wink: dajcie mi dobre mobo to tez puszcze 12X200 i bedzie 270wu :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 obydwoje zapomnieli o jeszcze jednym "0" :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 hehe daj sie nacieszysc, malo kto to zauwalzyl wiec wygrywasz Jabola Wisniowego marki Ferdek Skarpeta* za 3zl i 49gr od ktorego traci sie wzrok :lol: nagrody tylko dla mieszkancow wojewodztwa warminsko-mazurskiego* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Wesoła nowinaaaaaa ;] Olsztyn AMD Team bedzie mial stronke :D Wszyscy liczacy dla naszego teamu proszeni sa o napisanie do mnie lub do Shantillas`a na PW...podawajcie od razu na jakich prockach liczycie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 trza bylo wczesniej powiedziec ze chcece nawet bym wam pomogl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 trza bylo wczesniej powiedziec ze chcece nawet bym wam pomogl :Dto pomozesz nam teraz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 chlopaki prosze wezcie sie do liczenia. dodalem do druzyny laptopa barton2500+, 512mb ram, ktory tylko stoi i sicaga z netu a wyniki zamiast rosnac to spadaj :( jak ktos nie chce liczyc to nich napisze w prost a nie sciemnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 to ja napisze licze ale tylko w dzien przynajmiej do czasu gdzy zloze to nieszczesne wc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 szukacie sojusznikow?? mozecie sie do mnie dolaczyc :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 szukacie sojusznikow?? mozecie sie do mnie dolaczyc :]raczej ty do nas :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 szukacie sojusznikow?? mozecie sie do mnie dolaczyc :]raczej ty do nas :wink:8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 tez tak mysle Kubasik ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Jestem otwarty na propozycje, mam proxy :] i takie tam bzdety ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Jestem otwarty na propozycje, mam proxy :] i takie tam bzdety ;-) szukamy ludzi ktorzy sie do nas przylacza, oczywiscie warunki do omowienia z kazdym indywidualnie, bo co to za radoch wyladowac od razu na szczycie ;] no chyba, ze chcesz sie do nas przylaczyc ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Dopuki sie mój team nierozpadnie, co sie już powoli dokonuje, bede liczył sam. A jak sie to dokona, to rozważę Twoją propozycję ;) No chyba ze prędzej seti upadnie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...