wiki-yu Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 jak na jakosc to kazda jednostke przeliczajcie dwa razy i sprawdzajcie czy napewno ten sam wynik :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 jak na jakosc to kazda jednostke przeliczajcie dwa razy i sprawdzajcie czy napewno ten sam wynik :lol:albo i trzy razy 8) w koncu do 3 razy sztuka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 jak na jakosc to kazda jednostke przeliczajcie dwa razy i sprawdzajcie czy napewno ten sam wynik :lol: popieram calkowicie :D dzieki za gratulacje ;] to dopiero poczatek tego na co nas stac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 eee tam,,, nie kozacz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 eee tam,,, nie kozacz :Pa dales screena na waszej stronce ?? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 hehe :-) podnicają cię skriny ? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 heehee teraz mamy 2222WU ;] fajna liczba... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 heehee teraz mamy 2222WU ;] fajna liczba... ;] hehe zupełnie jak moje śawiadectwo w tym roku :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 od dzisiaj licza z nami amd 1900+ oraz 1700+@1800mhz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 elo ziomy, od dziś licze z wami na moim złomie 8) ciau Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 elo ziomy, od dziś licze z wami na moim złomie 8) ciau Witamu Leborg w ekipie, oficjanie już jesteś wpisany do teamu. Może uda się utrzymać dotychczasowy poziom bo po rekordziu cosik cienko nam idzie :? Btw jak ktoś sciąga klineta seti na nowego kompa to neich wywali stare WU co tkwią w katalogu i niech ściągną nowe aby nie liczyć tych policzonych po raz enty....(tyczy sie to tego ze stronki) dla przypomnienia konto na niemczuk@poczta.onet.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba_sowa Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Witam, ja również zaczalem liczyc dla AMD Team Olsztyn i mam nadzieję że ze swoim skromnym sprzętem też przyczynie sie do zwiekszenia ilości WU tego teamu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Witam, ja również zaczalem liczyc dla AMD Team Olsztyn i mam nadzieję że ze swoim skromnym sprzętem też przyczynie sie do zwiekszenia ilości WU tego teamu :lol:no i to mi sie podoba :D tak trzymac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 witam wszystkich nowych czlonkow ;) i zachecam do dlugiego i wydajnego liczenia ;] hehe:) podnicają cię skriny ? mnie nie, ale to Wy zaczeliscie z tymi screenami :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 no bo wiesz tamten to mnie podniecił :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 no bo wiesz tamten to mnie podniecił :>a nasze screeny sa niby gorsze?? :P BTW. Panowie z OAT co sie dzieje dzisiaj z liczeniem?? dopiero mamy 31WU z czego 10 jest moich?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba_sowa Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 No sluchaj Niemiec :) ja dzis zaczalem i mam na koncie 1 WU, 2-ego narazie 38%, jakbym mógł szybciej to z chęcia bym to zrobil, ale niestety wybralem zle mobo na oc procka i troche dlugo liczy :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 nie mialem akurat na mysli new comersow tylko osoby ktore lcize dlugo i maja sprzet podobny do mojego, kazdy wie o kogo chodzi i niech sie wstydzi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m00n Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Wczoraj dołączyłem do drużyny :) Mó sprzęt to P4 1.7 512 RAM Chodzi 14h/7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 tak sie liczy chlopaki :wink: : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Panowie co to jest ten SETI Stash i skąd go brać bo widzę że fajniej się patrzy na przeliczoną szybkość niż w SETI Spy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Panowie co to jest ten SETI Stash i skąd go brać bo widzę że fajniej się patrzy na przeliczoną szybkość niż w SETI Spy.tutaj masz juz skonfigurowany pod Olsztyn Amd team http://zabrze.net.pl/tatarkiewicza/migdal/...l/SetiStash.rar UPDATE Forest kila zbila & Bartex16 & Muczos Kozaks TEAM powiem wam jedno : PAPAPA :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Kubasik @ dzięki. A jaka jest w ogóle różnica pomiędzy tym SETI Stash a SETI Driver :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 kubasik gdybyśmy mieli takie jednostki jak twoja "cache 6" to też moglibyśmy mieć po 90 WU/day :> a i PAPA :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Kubasik @ dzięki. A jaka jest w ogóle różnica pomiędzy tym SETI Stash a SETI Driver :?:Taka różnica, że bazuje jeszcze na wersji seti 3.03 która to niby ciut szybciej liczy. Pozatym jakoś lepiej dysponuje procem bo np. w szkole jak wrzucielm seti drivrea na kompy z win 2000 to na low praktycznie nie liczyl, dopiero na normal coś zaczynał działać ale wtedy robiła się sieczka i wtedy ktoś niepożądany mógł przerwać zabawę. Natomiast seti stash na tym samym kompie liczy tak samo jak driver na normalu i nadodatek nie widać zwolnienia w pracy. ie, office itp. odpalają się normalnie.... Dlatego dzisiaj zmieniłem na tych 3 kompach z drivera na stasha, a po dwóch lekcjach spotkałem kobite od informy i pytała się czy już zakończyłem swoje "badania" bo coś te kompy szybciej chodzą :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Ja również dołączyłem do Olsztyn AMD Team :D Mam nadzieję, że nieco wspomogę ten team moim Bartonkiem@2400mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Widziałem aktualną ilość przeliczonych jednostek i jestem w SZOKU!! :o 8O 8O Tylko jakim cudem tak nagle przeliczacie ponad 100 jednostek więcej ?? :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Widziałem aktualną ilość przeliczonych jednostek i jestem w SZOKU!! :o 8O 8O Tylko jakim cudem tak nagle przeliczacie ponad 100 jednostek więcej ?? :idea: hihjehjehehehhe sie gra, sie ma A tak na serio to pasuje tekst babci: Aa jjaa takłich ładniych łogólecków ukisiła :lol:[/i] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 A używa ktoś SETI Stash na procu z Hyper Threadingiem :?: Bo u mnie na SETI Driverze liczenie 2 jednostek naraz bardzo przyspieszało. Mam nadzieję że tutaj jest tak samo 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 No gratuluje formy,,, i troszkę Wam formy zadroszczę,,, Biorę się za mobilizowanie naszego Teamu, jesli wciąż chcemy się z Wami ścigać - musimy nabrać troszkę MOCY :-D ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...