Skocz do zawartości
Niemiec

Olsztyn AMD Team -8poz i gonimy innych ;]

Rekomendowane odpowiedzi

elo ziomy, od dziś  licze z wami na moim złomie 8)  

ciau

Witamu Leborg w ekipie, oficjanie już jesteś wpisany do teamu.

Może uda się utrzymać dotychczasowy poziom bo po rekordziu cosik cienko nam idzie :?

Btw jak ktoś sciąga klineta seti na nowego kompa to neich wywali stare WU co tkwią w katalogu i niech ściągną nowe aby nie liczyć tych policzonych po raz enty....(tyczy sie to tego ze stronki)

dla przypomnienia konto na niemczuk@poczta.onet.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, ja również zaczalem liczyc dla AMD Team Olsztyn i mam nadzieję że ze swoim skromnym sprzętem też przyczynie sie do zwiekszenia ilości WU tego teamu  :lol:

no i to mi sie podoba :D

tak trzymac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie co to jest ten SETI Stash i skąd go brać bo widzę że fajniej się patrzy na przeliczoną szybkość niż w SETI Spy.

tutaj masz juz skonfigurowany pod Olsztyn Amd team http://zabrze.net.pl/tatarkiewicza/migdal/...l/SetiStash.rar

UPDATE

Forest kila zbila & Bartex16 & Muczos Kozaks TEAM powiem wam jedno : PAPAPA :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kubasik @ dzięki. A jaka jest w ogóle różnica pomiędzy tym SETI Stash a SETI Driver :?:

Taka różnica, że bazuje jeszcze na wersji seti 3.03 która to niby ciut szybciej liczy.

Pozatym jakoś lepiej dysponuje procem bo np. w szkole jak wrzucielm seti drivrea na kompy z win 2000 to na low praktycznie nie liczyl, dopiero na normal coś zaczynał działać ale wtedy robiła się sieczka i wtedy ktoś niepożądany mógł przerwać zabawę.

Natomiast seti stash na tym samym kompie liczy tak samo jak driver na normalu i nadodatek nie widać zwolnienia w pracy. ie, office itp. odpalają się normalnie....

Dlatego dzisiaj zmieniłem na tych 3 kompach z drivera na stasha, a po dwóch lekcjach spotkałem kobite od informy i pytała się czy już zakończyłem swoje "badania" bo coś te kompy szybciej chodzą :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem aktualną ilość przeliczonych jednostek i jestem w SZOKU!!  :o 8O  8O Tylko jakim cudem tak nagle przeliczacie ponad 100 jednostek więcej ??  :idea:

hihjehjehehehhe sie gra, sie ma A tak na serio to pasuje tekst babci:

Aa jjaa takłich ładniych łogólecków ukisiła :lol:[/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...