Skocz do zawartości
Niemiec

Olsztyn AMD Team -8poz i gonimy innych ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Coś czuję, że dzisiaj zafasujemy osiemnastkę. :P

O ile tylko transmisja na poziomie MPK nie zawiedzie, albo nie poniesie mnie gdzieś na browara :wink: .

Zebrałem dzisiaj żniwo z weekend'u. Jak narazie 127 WU. :D

Cześć MacieX :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, jest tak jak gdzieś pisałem. Cały tydzień firmowe kompy sobie liczą, a w poniedziałki przewalam wszystko na swojego Memobay'a i w domku czyszczenie ogórów.

Najbardziej denerwujące jest zmienianie nazw katalogów przeliczonych jednostek, aby zapakować to do jednego seti driver'a, ale co tam. Zwykle w poniedziałki jestem nieco "zmęczony" po weekend'zie i do takiej "inteligentnej" roboty nadaję się w sam raz :wink: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

UFO sie zabardo rozbrykalo, trzeba im podstawic noge ;] Sikor jak zawsze niezawodny z poniedzialkowa dostawa jednostek...

zamiast podstawiać komuś nogę to przejdźcie na boinc :D tam wszyscy są równi (póki co) no chyba że ma już na koncie koło 100 credytów (jak wy) :D tak więc ludzie boinc nie gryzie (połyka w całości) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Kto wie jak uruchomic poprawnie seti driver 1.6.4.3 podczas sciagania jednostek z netu wyskakuje kilkadziesiat okienek i niemal zawiesza system.

wlacz "hide processing" i nie powinno okienko wyskakiwac. okno, ale to tylko jedno pokazuje sie jak dasz manualnie "transmit"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Wyliczylem ze przez 24h oddalem 8 lub 9 jednostek. To duzo cz malo?

Przez tyle czasu. Wyszło Ci że jedno WU liczysz jakieś 3h :?: Czy po prostu codziennie liczysz taką ilośc a komp robi to szybciej niż napisałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...