KoKsiK Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Raczej liczenie idzie jak na speedzie... :wink: uff puf nie doczekanie... :lol: :twisted: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 przyznaj się koksik, że kreskę w pascie pod twojego bartonka rozprowadziłeś jak należy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKsiK Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Musze sie przyznac, ze cienko jest nasmarowane jaderko, bo duzo poszlo w czasie rozsmarowywania w nochala... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Oczywiscie nadal prowadzimy wakacyjny nabor do naszej drozyny ;] wiecej info tutaj:http://olsztynamdteam.friko.pl/dolacz_do_nas.html was na nas niestać zi00muś :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 pfffffffff... by Cie zbesztal ale ze mas fajnego av to sie Tobie upiecze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 co byśmy fajnego mieli/nie mieli=] jestesmy lepsi.... i nikogo nie namawiamy... zajebisci sami w sobie... jetesmy :DDDD //uf...AR kima na swym Łożu :D już? - DiS=]// :::BB/BŚ/BĸB/BŧB::: =zaprasza= eooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 myślałem, że wykażecie się i pogratulujecie nam 10tego miejsca... swoją drogą bez Sikor'a cosik kiepskawo wam idzie, no chyba że znowu coś bunkrujecie... my cieszymy się dziesiątym jeszcze przez chwile, bo UFO nadchodzi... bylem odciety od swiata przez prawie 1,5 tygodnia. tam komorki nie mialy za siagu nie mowiac juz o necie. strona multibanku otwierala mi sie 5 minut i stwierdzilem, ze to nie ma sensu, poza tym byla to pewna forma odwyku. tak czy owak GRATULUJE i licze na to, ze sie niedlugo znow spotkamy ;] mam tez mala prosbe do koksiarzy: macie swoj temat?? jak tak to siedzcie tam a jak nei to go zalozcie i tez tam siedzcie, bo robiecie tu jeszcze wiekszy OT niz jest. thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 No to wskoczyliśmy na 12 miejsce. Nie chwaląc się, jam to uczynił :P poprzez wysłanie 214-stu porannych jednostek (w tym dwóch domowych). UFO przeskoczyło uff...AR'a i znów jesteśmy sąsiadami.:P uff...AR, zbliżamy się, uciekaj :). BTW, temat topic'u znów nieaktualny, Niemiec do edycji :!: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 nie żebym widział coś innego, ale jeszcze u mnie teraz jest 7:50 i widze co następuje ponadto chcę sobie i UFO pogratulować policzenia 5000 jednostek certyfikacik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 uff...AR, ale około 5:00 UFO było przed Tobą . Jak dotarłem do arbeitu, to też zauważyłem, że moja informacja nieco się zdezaktualizowała.:? Nie przyszło mi do zaspanego łebka, aby wrzucić obrazek, ale możesz mi wierzyć, że tak było :P . BTW, 5000 ładna liczba :D . Full congratulation :!: :!: :!: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKsiK Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Niemiec nie marudz... :!: :lol: Juz jestesmy na 10-tym miejscu i tylko kolejne pozycje przed nami do zdobycia... :!: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 jeeeeeeeeeeeee :D Sikor GJ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 jeeeeeeeeeeeee :D Sikor GJ :D Że co :?: 8O bartool, GJ :?: :wink: A może jeszcze coś innego :?: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 hyhhy :D GOOD JOB :D dzisiaj mozna zrobic zamach i pobic nasz rekordzik :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 jak zwykle Sikor jest niezawodny ;] czekamy jeszcze na jednostki od mol666 i powinien byc nowy rekordzik. temat juz edytuje ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 ja zaraz wspomoge rekord swoimi 30 pakami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKsiK Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 no a UFO sie umacnia na 10-tej pozycji... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 No to rekordzik pobity. :D Podłączyłem się do modemu, potem do tepsy i wysłałem przeliczone dzisiaj, firmowe jednostki. W poniedziałek będzie ich o 16 mniej, ale co tam, rekord jest rekord :P, warto było :P. Niezły dzionek dzisiaj :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Nie moze tylko napewno... :wink: I co sie tak kislujesz? :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKsiK Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Andi.., oco lata... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 ja widzę kowadło =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Na razie uzbieralem 9 jednostek i niedlugo je oddam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol666 Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 a ja dopiero dzisiaj po prawie 2 tyg oddaje swoje wu bo &*#$#$% mi kabel na osiedlu przecieli i netu nie mialem idzie całe 108 WU ode mnie :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 u nas ewidentnie ktos przestal liczyc :evil: i nie pomoglo za wiele, ze laska w kadrach u mnie w pracy liczy na nowym kompie (p4 2.8ht) :) a jeszcze tam ida 3 takie (moze jeszcze w tym tygodniu) ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 kilka informacji dla naszego team'u :) 1 proc pracuje na 2400 czyli bedzie szybciej :) 2 paki bede ciagle liczyl ale rzadziej oddawal :) wiec informujcie mie o probach bicia rekordow :P 3 statsy na orionie mi nie dzxialaja :( znacie jakies inne ciekawe statsy? chyba tyle .. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Ja mam male pytanie. Desired Cache Size mam ustawione na 25, policzylem 15 jednostek i tyle mialem do oddania. Wiec dlaczego skonczylo na tych 15 jednostkach a nie policzyl pozostaly 10? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 moze nie wzieles save config i driver myslal ze ma tylko 15wu do policzenia ? wez ustaw 24 save/transmit/ i juz ne powinno byc takich walkow... ;] a te 15 w jakim czasie policzyles ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 popatrzylem nanaszej stronie, ze jest nas od czloka i ciut ciut a wyniki mamy jakby liczylo 5-6 kompow, nie liczac tych dni w ktore oddaje swoje WU Sikor i mol666. Adni => to co mowi bartool ma sens ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Wszystko co mowie ma sens ;] ja licze caly czas... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 u nas padaka :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...