Niemiec Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 przekroczylismy dzisiaj 5k WU i mamy kolejny certyfikat, ktory wkleje pozniej. powiedzcie mi co jest z liczeniem dzisiaj i wczoraj?? polowa WU z tych dwoch dni pochodzi ode mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 jako założyciel naszego team'u pozwole sobie złożyć oficjalne gratulacje dla Olsztyn AMD Team. Tak trzymać ;) ciesze się, że mamy w tym swój udział, bo gdyby nie my nie mielibyście takiej motywacji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 i oto obiecany certyfikat: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 no no :] gratki; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 no fajniutko kolejny w kolekcji ;] jeszcze troche i bedziemy mieli 2 latka ;] ja sie przyznam ze cala sobote nic nie liczylem i dopiero teraz zaczelem... ale kto oprocz mnie nie liczy to nei wiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 No fajnie, 5k in da house :) A co do liczenia, to co wy odwalacie za fuszerke ??? z 24 co mielismy 20wu, 8 jest moich.... Chlopaki wezscie sie w garsc !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Hej :P Coponiedziałkowa porcja poprawy humoru. :P Właśnie przepchałem 121 jednostek (przez Tepsę modemem, brr, średnio jednostka na minutę - a tylko pchałem, nic nie ciągnąłem :evil: ). Razem z poranną domową daje wynik 122. Rekordu dzisiaj pewnie nie pobijemy, ale co tam, idziemy do przodu :P . Gratuluję Team'owi (w tym sobie, oczywiście, też :roll: ) 5k. Pozdro "Sikor" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 jakos cos mnie podkusilo zeby oddawac raz na tydzien i bedzie to chyba podobnie jak w przypadku Sikora poniedziałek wiec moze padnie jakis rekordzik . licze non stop Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 widze ze coraz wiecej osob bedzie oddawac raz na tydzien... Sikor/Kubasik/mol666/Th0m4S... w sumie nie wazne czy raz na tydzien czy codziennie... wazne zeby oddawac duuuuuuuuuuuuuuuzo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Widać, to taka nowa świecka tradycja :wink: . U mnie, co prawda, jest to konieczność, ale może być i tak :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 to ja tez wysle dzis swoje 45 pakow :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 to oddawajcie. ja oddaje swoje codziennie i jest to 8-10 jednostek na dzien. jak ktos ma jeszcze jakies jednostki to niech je dzisiaj odda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Siemka dolaczylem do teamu..bede wspieral was prockiem Athlon XP 1600@1900+ no i średnio chodzi mi komp 6h/24h:).... pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 We welcome :!: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 witam i licze na owocne liczenie a nie tak jak duza czesc osob, ktore sie zapisaly i tyle je widziano. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Dzis oddaje 24 przeliczone jednostki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 no i very good ;] fajnie gdybys dziennie tyle oddawal ale t raczej nie mozliwe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 ja wyslalem dzisiaj 33 przeliczone WU :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 hehe dziennie 24, mi tylko liczy 8-9 jednostek na 24h :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 to troche sie staty poprawia. bardzo mnei drazni to skokowe licznie :/ wyglada to conajmniej nieciekawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 taaaa... i najgorzej ze ne wiadomo kto nie liczy ;/ i nie wiadomo kogo opieprzac ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 taaaa... i najgorzej ze ne wiadomo kto nie liczy ;/ i nie wiadomo kogo opieprzac ;]i znow masz racje moj drogi Wotsonie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 No ja licze 24h oddaje srednio co 3 dni swoje przeliczone jednostki. Dzis polecialo 30 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Andi teraz oczekaj do poniedzialku ;] moze jakies rekordzik padnie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 ja co dwa dni oddaje po 8wu, niezly wynik zwazywszy ze mamy teraz remont polaczony z przeprowadzka :? dlatego tez nasza stronka jest rzadko updejtowana :( ale juz w przyszlym tyg powinnismy skonczyc.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 w statystykach dla Polski mamy 950 miejsce :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 z przykrością chyba będę musiał stwierdzić, że najpóźniej w poniedziałek (jak sikor zbierze plony) wyprzedzicie nas :( u mnie w robocie w ten weekend nie będzie prądu co jeszcze pogorszy sytuację :( ale nie poddajemy się i będziemy liczyć dalej. jeszcze was wyprzedzimy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 sklamalbym gdybym powiedzial, zemi przykro, ale 3maj sie i licz mocniej. zawsze mozemy polaczyc sily i sprobowac zrobic zamach na juefoł, ktore nas pogonilo bez mrugnieia okiem....przemysl to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 z przykrością chyba będę musiał stwierdzić, że najpóźniej w poniedziałek (jak sikor zbierze plony) wyprzedzicie nas :( u mnie w robocie w ten weekend nie będzie prądu co jeszcze pogorszy sytuację :( ale nie poddajemy się i będziemy liczyć dalej. jeszcze was wyprzedzimy :D uff...AR, dont stresuj się, ważne, że liczymy :P . A musisz przyznać, że rywalizacja naszych team'ów jest całkiem ciekawa. Pomyśl, że gdybyś tak ciągle był daleko przed nami, to byłoby nudno. :wink: BTW, przed wyjściem z pracy policzyłem przeliczone jednostki. Było tego dziewięćdziesiąt kilka. W poniedziałek może ich być "nieco" więcej. Mój koleś z pokoju jest w tej chwili na urlopie i nie wie biedaczek, że szuka ufoków. :P Także na ten weekend doszedł jeszcze jeden komputerek. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 spoko, nie stresuje sie :P u mnie 3 babki z kadr tez liczą, choć o tym nie wiedzą :] musze je namówić żeby na noc zostawiały kompy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...